Osuđeni silovatelj svojoj ženi isekao nos i uši: Sina (10) primorao da gleda višesatno mučenje majke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšija se probudio usred noći i rekao da je čuo muški glas kako viče:"Nemoj da plačeš, ili ću se naljutiti"

Osuđeni silovatelj je navodno odsekao nos i uši svojoj bivšoj ženi u stravičnom napadu  i naterao njenog prestravljenog desetogodišnjeg sina da sve to gleda, piše Daily mail. 

Azamat Estebesov (39) je mučio svoju bivšu ženu Asel Nogoibaevu (36) "satima" dok je njihov užasnuti sin bio primoran da gleda napad nožem u njihovoj kući u Kirgistanu. Estebesov, koji je osuđen za silovanje Asel, ali nije bio u zatvoru, navodno je napao svoju ženu nakon što ju je optužio da ga je prevarila.

Silovatelj je navodno napao majku dvoje dece dok je vodila sina u školu u blizini glavnog grada Biškeka, nokautirajući je. Zatim je majku i dete odveo u njihov stan, a onda je pokrenuo užasan višesatni napad, odsecajući Asel nos i uši dok je vrištala.

U tim momentima njihovo dete se skrivalo ispod ćebeta.

Komšija se probudio usred noći i rekao da je čuo muški glas kako viče:"Nemoj da plačeš, ili ću se naljutiti".

"Odmah sam pozvao policiju, kada su se vrata otvorila, istrčao je iz kuhinje i napao policiju. Krv je bila po celom stanu", rekao je komšija i dodao i da je napadč bio sav krvav.

Zbog ubodnih rana ženi su se videle kosti, a mučenje je trajalo satima. Doktori su se osam sati borili da spasu život nesrećne žene, kažu.

Asel je sada izašla u javnost kako bi pokušala da prikupi sredstva i otputuje u Tursku kako bi otišla na operaciju koja košta od 37.000 funti i sredila svoje unakaženo lice.

Njena rođaka Dajana Elken, koja vodi račun za prikupljanje sredstava, rekla je da Asel ostaje u bolnici.

"Ne mogu da prihvatim ovo lice, jer ništa nije ostalo od njenih ušiju i nosa", rekla je Elken.

Napad se dogodio ubrzo nakon što je Asel otišla u policiju i upozorila da joj je život u opasnosti, otkrila je rođaka.

"Više puta smo kontaktirali policiju i snimili premlaćivanje", rekla je ona. dodajući da je policija došla, privela ga na 48 sati i zatim pustila.

Estebesov je sada zadržan u pritvoru do dalje istrage nakon što je pokrenut krivični postupak za nanošenje teških telesnih povreda. Preti mu kazna do 12 godina zatvora ako bude osuđen.

(Telegraf.rs)