Marta lažirala svoju smrt, pa nađena živa iza lažnog zida: Tukla decu, vezivala ih za krevete, skuvala štence?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neka deca optužila su mamu da ih je pretukla kuhinjskim alatom, jedno dete je vezala za krevet kako bi navodno smršalo, a navodno je upucala i njihovog psa kao deo kazne

Foto: San Juan County Sheriff’s Office

Majka 15 dece iz Novog Meksika koja je lažirala sopstvenu smrt nakon užasnog slučaja zlostavljanja dece - uključujući navode da je ispred mališana skuvala štence - pronađena je živa iza lažnog zida u prikolici njenog muža u Koloradu.

Marta Krauč (58) pronađena je u okrugu Huerfano, skoro 400 kilometara od njenog doma.

Ona je otkrivena nakon što je policija dobila poziv da je muškarcu potrebna pomoć u dvorištu ispred prikolice 17. avgusta.

Kada je policija stigla, na travnjaku u dvorištu je pronašla Martinog muža Timotija (62) mrtvog.

Nakon što je njegova starija ćerka saznala da je mrtav, rekla je u policiji da se u prikolici nalaze njeni braća i sestre koji su zlostavljani i zamolila ih da se vrate nazad.

Policija je zatim otkrila da je Timotijeva žena Marta Krauč, za kojom od 2021. godine u Novom Meksiku postoji nalog za hapšenje zbog kršenja uslovne kazne, a koja se vodi kao nestala.

Marta je osuđena na uslovnu kaznu nakon užasnih optužbi za zlostavljanje dece i životinja, za koje je priznala krivicu 2019. pre nego što je dve godine kasnije postigla sporazum o priznanju krivice za jedno krivično delo.

Nekoliko dece optužilo je majku da ih je pretukla kuhinjskim alatom, jedno dete je vezala za krevet kako bi  smršalo, a navodno je upucala i njihovog psa kao deo kazne. Marta je navodno naterala decu da gledaju dok je kuvala četiri šteneta u kuhinji, prenosi New York Post.

Jedna od ćerki je rekla da ju je, nakon što je ostala trudna sa 14 godina, majka toliko tukla da je izgubila bebu.

Njen suprug se suočavao sa optužbama da je sakrio ženu i četvoro dece od vlasti u Novom Meksiku tokom istrage o navodnom zlostavljanju.

Foto: San Juan County Sheriff’s Office

Kada se policija vratila u prikolicu sa nalogom, tamo su pronašli jedno Martino dete, koje im je reklo da je njegova majka umrla pre nekoliko godina i da je njegova sestra nestala pre tri godine.

Policija je nakon toga pretresla prikolicu i pronašla lažan zid iza kojeg su se krili Marta i njena 14-godišnja "nestala" ćerka.

Marta je uhapšena i određena joj je kaucija od 5.000 dolara, dok se istraga nastavlja.

(Telegraf.rs)