Tramp se plaši Melanije, neprijatno mu kada mora da joj kaže o novim optužnicama: Samo nje se boji

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uvek je neprijatno kada morate da uđete i kažete svojoj ženi: 'Usput, sutra ću biti optužen'", rekao je Tramp radio voditelju Džonu Frederiksu u epizodi "Šoua Džona Frederiksa" od 28. jula

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp kaže da mu nikada nije prijatno iskustvo da priča svojoj supruzi o brojnim pravnim problemima, piše "Insider".

"Uvek je neprijatno kada morate da uđete i kažete svojoj ženi: 'Usput, sutra ću biti optužen'", rekao je Tramp radio voditelju Džonu Frederiksu u epizodi "Šoua Džona Frederiksa" od 28. jula.

"A ona kaže: 'Za šta?' A ja kažem: 'Nemam pojma. Apsolutno nemam pojma'", nastavio je Tramp.

Tramp je optužen u dve odvojene istrage. U aprilu je uhapšen i optužen u vezi s tajnim isplatama novca glumici iz filmova za odrasle Stormi Danijels.

U junu je po drugi put optužen na Floridi i optužen za pogrešno rukovanje strogo poverljivim informacijama. Tužioci kažu da je prekršio Zakon o špijunaži 31 put i lagao FBI.

Bivši predsednik je takođe pogođen zamenom optužnice 27. jula u vezi sa slučajem dokumenata Mar-a-Lago. Ovo je bilo nakon što su protiv njega podignute dodatne optužbe za ometanje istrage pokušajem da izbriše snimke nadzora u njegovom odmaralištu Mar-a-Lago.

Dok je Tramp pokušavao da deluje nezainteresovano za svoje pravne probleme, zaposleni kažu da se često plašio svoje žene i njenih reakcija na ono što radi.

Na primer, Trampu je trebalo dva sata pre nego što je konačno krenuo da se suoči sa Melanijom nakon što je 2016. objavljen zloglasni snimak "Pristup Holivudu", prema odlomku iz knjige reporterke "The Vashington Post" Meri Džordan o Melaniji, "Umetnost njenog posla: Neispričana priča o Melaniji Tramp".

Kelijan Konvej, jedna od Trampovih viših pomoćnica u Beloj kući, rekla je u svedočenju 28. novembra pred većem Predstavničkog doma koje je istraživalo nerede u Kapitolu da se Tramp samo boji Melanije.

"On sluša mnoge od nas, ali zadržava strah za jednu osobu, Melaniju Tramp", rekla je ona istražiteljima komiteta.

Trampov predstavnik nije odmah odgovorio na zahtev "Insider"-a za komentar poslat van redovnog radnog vremena.

(Telegraf.rs)