Preslatka devojčica (2) nestala u nedelju: Oteo je bivši dečko njene majke, telo pronađeno u polju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijavljeno je da deteta nema od 23.30 u nedelju * U stanu je takođe bio i njen jednogodišnji brat * Odmah je pokrenut Amber alert, zbog otmice deteta

Foto: FBI

Tri dana, pošto je dvogodišnja devojčica nestala iz Lansinga u Detroitu, njeno telo je pronađeno u sredu. Telo Vinter Kol Smit pronašao je FBI u polju u blizini aerodroma na istoku grada, navodi Detroit news. 

Prijavljeno je da deteta nema od 23.30 u nedelju. U stanu je takođe bio i njen jednogodišnji brat. Odmah je pokrenut Amber alert, zbog otmice deteta.

Muškarac identifikovan kao Rašad Trajs (26) optužen je da je izbo nožem devojčicinu 22-godišnju majku, svoju bivšu devojku, u njenoj kući u Lansingu i ukrao njen automobil. Prethodno je bivšu devojku pretukao i seksualno napastvovao.

Foto: Facebook/Lansing Police Department

Devojčica nije bila u vozilu kada je Trajs uhapšen u ponedeljak u predgrađu Detroita nakon što je udario automobilom u patrolno vozilo. Nije se odmah znalo da li je pomenuti muškarac otac devojčice, navodi Nova.rs.

Trajsu je odbijena kaucija tokom sudskog saslušanja u okrugu Ingam. On se suočava sa optužbama, uključujući pokušaj ubistva i druga krivična dela.

Majka devojčice, koja je povređena u napadu, je u stabilnom stanju.

(Telegraf.rs)