Zbog kafe koju je žrtvi skuvao 13. septembra 2021. godine, doktor opšte prakse čeka izricanje kazne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doktoru opšte prakse Nikolasu Čapmanu sud je odobrio kauciju uoči izricanja presude 6. jula

Foto: Avon and Somerset Police

Doktor opšte prakse dr Nikolas Čapman (55) je osuđen za seksualni prestup pošto je jednoj ženi u kafu "istresao" svoju spermu, prenosi BBC.

Čapman iz Tontona u Engleskoj "poslužio" je spermu u septembru 2021. godine. On je osuđen i za pokušaj da se "upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka".

Doktor je tvrdio da je telesna tečnost mogla da bude prisutna zbog njegovog medicinskog stanja koje ga "tera" da ejakulira kada ide u toalet.

Njemu je sud odobrio kauciju uoči izricanja presude 6. jula.

Tokom suđenja čulo se da je Čapman u nekoliko navrata tokom 2021. godine "začinio" kafu toj ženi. Pošto joj je nešto bilo sumnjivo, žena je sačuvala uzorak jedne od kafa. Testiranje je otkrilo spermu sa DNK koji je odgovarao Čapmanu. On je odbacio sve optužbe, govoreći da "rutinski ejakulira" zbog svog medicinskog stanja. Pa je tvrdio da je sperma možda dospela u kafu jer nije oprao ruke posle toaleta.

Osuđen je po jednoj tački zbog kafe koju je napravio 13. septembra 2012. godine. Oslobođen je za kafe koje je skuvao između 12. septembra 2020. i 12. septembra 2021. godine.

Žrtva, koja nije imenovana, rekla je na sudu:

- Osećam se kao da me izdao, on i njegova dela. Zbog njega sam se osetila nemoćno. Njegova devijantna i kukavička priroda me šokirala. Da je ovo bio fizički napad, bar bih imala priliku da se branim - rekla je žrtva.

(Telegraf.rs)