Kamere snimile Đulijinog dečka nakon što ju je ubio u stanu u Milanu: U pritvoru govorio o samoubistvu

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je osumnjičen da je izbo svoju trudnu devojku, dva puta pokušao da spali njeno telo, a onda ga sakrio

Foto: Nadzorne kamere, Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Alesandro Impagnatielo (30) iz Milana, osumnjičen da je ubio svoju trudnu devojku Đuliju Tramontano (29) a onda sakrio njeno telo, tokom ispitivanja u policiji govorio je o samoubistvu.

"Jedini oblik pokajanja koji ima smisla je da sebi oduzmem život", ponovio je više puta Alesandro svom advokatu nakon što je priznao Đulijino ubistvo.

On je negirao da je imao saučesnika u ubistvu i da je bio pod uticajem droge, kada je, kako se sumnja, u subotu uveče u stanu izbo svoju devojku Đuliju, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće.

"To sam bio ja, izbo sam je dva ili tri puta", rekao je osumnjičeni na ispitivanju.

Nakon što je ubio Đuliju, pokušao je dva puta da spali njeno telo, a onda ga je sakrio u šumi u blizini stana. Pošto je par dana lagao policiju da ne zna šta je sa Đulijom, u noći između srede i četvrtka priznao je da ju je ubio. Nakon toga je navodno ljubavnici poslao poruku da je "slobodan čovek".

Tokom ispitivanja, pored toga što je govorio o samoubistvu, rekao je da je ubio svoju devojku "jer je bio pod stresom zbog nastale situacije".

Istražitelji veruju da je Đulija ubijena između 19 i 20.30 sati u subotu, a nadzorne kamere snimile su Alesandra u satima nakon ubistva. Na fotografijama se vidi Alesandro na ulici u nedelju rano ujutru, prenose italijanski mediji. Istražitelji žele da utvrde njegovo tačno kretanje nakon zločina i to da nije imao saučesnika.

Italijanski mediji pišu da su se Đulija i druga devojka, sa kojom je Alesandro imao aferu, sastale u subotu uveče u klubu u kojem je osumnjičeni radio kao barmen. Đulija je navodno dugo sumnjala da je dečko vara, zbog čega se i sastala sa njegovom ljubavnicom kako bi saznala istinu.

Ona je nakon toga navodno otišla kući kako bi razgovarala sa njim o neverstvu, što je rekla svojoj prijateljica dok se vraćala u stan.

Sumnja se da je nakon toga došlo do njenog brutalnog ubistva.

Istraga se nastavlja, a osumnjičeni ostaje u pritvoru u centru Milana.

(Telegraf.rs)