Osumnjičeni za ubistvo nestale žene iz Bostona uhapšen posle 15 godina

Felisija Mekgajer je u vreme nestanka imala 32 godine i poslednji put je viđena 7. oktobra 2007. godine

Foto: Boston Police Department

Policija u Bostonu saopštila je danas da je posle više od decenije uhapšen Dejvid Pena, osumnjičeni u vezi sa ubistvom nestale Felisije Mekgajer koja je ubijena 2007. godine.

Dejvid Pena (33) stigao je u subotu u zatvor na Floridi. On je bio na poternici zbog optužbe za ubistvo Felisije Mekgajer, saopštila je bostonska policija.

Felisija Mekgajer je u vreme nestanka imala 32 godine i poslednji put je viđena 7. oktobra 2007. godine kod ulice Rokston u Dorčesteru u Bostonu. Iza sebe je ostavila desetogodišnjeg sina. U godinama koje su usledile, porodica i prijatelji su tragali za Felisijom tvrdeći da je krajnje neobično što je bila nedostupna.

Njen nestanak je prvobitno okarakterisan kao slučaj nestale osobe i tako se tretirao sve do ponedeljka, kada je bostonska policija slučaj preinačila u ubistvo, prenosi lokalna televizija Boston 25 News.

Pena je na aerodromu Logan stavljen u pritvor. Tokom čekiranja na aerodromu otkriven je da je Pena na poternici Višeg suda u Safolku zbog navodnog šverca kokaina.

Krajem nedelje će biti održano ročište u Okružnom sudu u Dorčesteru. Nije poznato kakva je veza postojala između Pene i Mekgajerove.

Video: Telegraf ispred kuće Ane Volš: Podrum u kući nestale Beograđanke Ane

(Telegraf.rs)