Maja završila na sudu zbog sumnje da je ubila bivšeg ljubavnika svoje majke: Tvrdi da nema veze sa tim

Influenserka, poznatija kao Maja, navodno je planirala da odgura sa puta škodu, u kojoj su bila dva mladića koja su poginula

Foto: Instagram/maybvlogs

Zvezda TikToka i Instagrama iz Velike Britanije negirala je da je nameravala da ubije jednog od dvojice muškaraca koji su poginuli kada je njihovo vozilo sletelo sa puta nakon što je njena majka ucenjivana.

Mahek Buhari (23), poznatija kao Maja na društvenim mrežama, negirala je da je ubila Sakiba Huseina (21) i Muhameda Hašima Idžazudina (21), kao i da je videla druge da nose fantomke na parkingu pre jurnjave automobilima koja je dovela do njihove smrti.

Tužilaštvo je reklo da je Husein ubijen nakon što je pretio da će otkriti njegovu vezu sa Majinom majkom Ansren, koja je takođe negirala umešanost u ubistvo.

Foto: Leicestershire Police

Šestoro drugih osumnjičenih takođe su negirali da su ubili muškarce, koji su umrli u februaru u blizini Lestera, kada je škoda u kojoj su bili udarila u drvo i zapalila se.

Na suđenju u sredu, Maja je rekla da je upoznala Huseina u baru u Londonu u leto 2020. godine, a da je njena majka kasnije priznala da je imala aferu sa njim.

"Na početku je to negirala, ali je on govorio da ima njene eksplicitne fotografije. Ispričala mi je o vezi i kako je želela da je prekine. Rekla je da je napravila grešku i da žali zbog toga. Kada sam to čula od nje, slomila sam se", rekla je Maja.

Maja je rekla da ga je blokirala kada je videla da je mentalno nestabilan i da se prema njenoj majci ponašao loše, prenosi Independent.

"Svakog jutra, mama je plakala u svojoj sobi. Rekla sam joj da je policija najbolje rešenje jer bi mogla da dobije zabranu prilaženja", rekla je Maja.

Na sudu je rečeno da je Husein tražio 2.200 evra, a Maja se odvezla do Lestera da se nađe sa njim.

Rekla je da je velikom brzinom vozila svoj audi TT do Lestera jer je "Husein rekao da će doći u njihovu kuću".

"Pretio je, morala sam da stignem što je pre moguće", rekla je ona.

Rekla je da je stala na parkingu u Lesteru, ali je negirala da je videla muškarce sa fantomkama.

Pored majke i ćerke, na sudu se pojavilo još pet muškaraca osumnjičenih da su učestvovali u zaveri. Među njima je i Nataša Ahtar (22), vlasnica jednog od vozila koja su učestvovala u poteri.

Tri žene i petorica muškaraca negirala su optužbe za ubistvo, a suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs)