Policajci došli u kuću zbog provale, u kupatilu našli mumificirano telo: Veruje se da pripada vlasnici imanja

Komšije kažu da Vendi nisu videli više od godinu dana i da su mislili da se u međuvremenu odselila iz njihovog kraja

Foto: Bullhead City Police Department

Policajci iz Arizone bili su užasnuti nakon što su tokom pretraživanja kuće u kojoj se dogodila pljačka u kupatilu zatekli mumificirano telo.

Službenici su na imanje došli po prijavi, a u kući su zatekli 65- godišnju Kristin li Volters koja je pokušala da opljačka kuću. Ona je navodno pokušala da iz kuće ukrade odeću i torbe i proda ih preko interneta.

Međutim, dok je policija pretraživala imanje u kupatilu su u kadi pronašli mumificirano telo za koje se veruje da pripada vlasnici kuće.

- Telo preminule osobe je bilo u mumificiranom stanju. Još uvek nije poznato kada je osoba preminula. Verujemo da se radi o vlasnici kuće Vendi Mici - saopštila je policija.

Komšije kažu da Vendi nisu videli više od godinu dana i da su mislili da se u međuvremenu odselila iz njihovog kraja, piše Mirror.

- Kod žene koja je nasilno provalila u kuću pronašli smo više ličnih predmeta koji pripadaju vlasnici uključujući izvod iz matične knjige rođenih, dokumenta iz poreske uprave, vozačku dozvolu i kreditne kartice. Policija je takođe pronašla kod osumnjičene metamfetamin - saopšteno je.

Kristin je optužena po dve tačke optužnice za provalu, a verovatno će dodatno biti optužena zbog posedovanja droge.

Video: Uzeo ga na nišan i naterao da mu napusti kuću: Skitnica pokušala da uđe u kuću usred bela dana

(Telegraf.rs)