Filip mesec dana proveo u zatvoru u Grčkoj: Optužili ga za silovanje ćerke, DNK analiza otkrila istinu

Tami kaže da joj nije bilo lako da izađe u javnost i prizna da je silovana, ali joj je mnogo teže bilo zbog njenog oca

Foto: TikTok

Tami Forsit, čiji je otac bio optužen da ju je silovao tokom odmora u Grčkoj, rekla je da su rezultati DNK analize pokazali da je on u potpunosti nevin. 

Ona je ranije rekla policiji da ju je neko napastvovao na napuštenoj plaži tokom njenog boravka u Grčkoj 9. juna.

Policija je uzela snimke nadzornih kamera iz bara u kom je ona te večeri bila sa svojim 62-godišnjim ocem Filipom. On je istog dana uhapšen pod sumnjom da je napastvovao Tami.

Njegovi rezultati se ne poklapaju sa uzorcima koju su uzeti sa njenog tela, pokazala je DNK analiza i očekuje se da će on uskoro biti pušten na slobodu.

- Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mom životu, nadam se da ćemo što pre moći da napustimo ostrvo Krit. Čim ga budem videla zagrliću ga čvrsto - rekla je Tami, prenosi Daily Mail.

Ona je dodala da se sa ocem čula telefonom.

- Ne mogu rečima da opišem koliko smo srećni što se sve ovo završilo i što konačno možemo kući kod naših porodica - dodaje ona.

Tami kaže da joj nije bilo lako da izađe u javnost i prizna da je silovana, ali joj je mnogo teže bilo zbog njenog oca.

- Želim da svi znaju da je on 100 posto nevin, on me nije silovao - kaže ona.

Ona je rekla da je policija sve vreme bila fokusirana na njenog oca i da nisu ništa učinili da bi pronašli pravog krivca.

Podsetimo, njen otac je uhapšen dva dana nakon što je ona prijavila policiji da je bila napastvovana na plaži.

Prema informacijama koje su objavili Grci, navodno je priznala da je bila pijana, da se zapravo malo toga seća i da je njen napadač bio ceo odeven u belo nakon čega je policija pretražila javno dostupne kamere koje su pokrivale to područje i na njima otkrila kako je napadač zapravo bio njen otac koji ju je udarao, a potom i seksualno napao.

Prema tvrdnjama policije, iz snimaka nadzornih kamera navodno se vidi kako je otac dira po licu, a kasnije udara i odvlači na napuštenu plažu.

Britanka, međutim, tvrdi kako su policajci potpuno pogrešno shvatili njen iskaz.

- Ne, nisam im rekla da je moj napadač bio u belom već da je belo nosio moj otac. Dala sam policiji opis napadača, ali ništa nisu uradili da ga pronađu - tvrdila je ona.

Video: Manijak pokušao da siluje ženu ispred njene kuće, žrtvu spasio sin

(Telegraf.rs)