Potresan status oca devojčice koju je Ramos hladnokrvno ubio dok je zvala Hitnu pomoć: "Čuvaj svog batu"

Desetogodišnja devojčica, koja je herojski pokušavala da pozove hitnu pomoć, jedna je od 19 žrtava u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu

Foto: Facebook/Angel Garza

Porodica se oprašta preko društvenih mreža od Ameri Džo Garza, učenice četvrtog razreda osnovne škole Rob u gradu Uvalde u Teksasu, koja je herojski pokušavala da pozove hitnu pomoć, pre nego što je hladnokrvno ubio 18 - godišnji  Salvador Ramos. 

Ona je jedna od 19-oro dece žrtava.

- Oh, moja slatka bebo, toliko te volim. Nikada više neću biti srećan ili potpun - napisao je Angel Garza, otac poginule devojčice na svom fejsbuk statusu.

Ramos je, prema svedočenju očevidaca, ušao u školu noseći pištolj, pušku i pancir pre nego što je otvorio vatru na učionice pune dece u napadu u kojem su ubijena i dva nastavnika. On je ušavši u odeljenje uzviknuo "Umrećete!", na šta je Ameri uzela svoj telefon i pozvala je hitnu.

- Umesto da ga zgrabi i razbije ili uzme od nje, on ju je upucao - ispričala je Amerina baka.

Otac ubijene devojčice je tokom noći na Fejsbuku napisao da i dalje nema informaciju o ćerki, te je molio ljude da mu pomogneu. Onda mu je stigla najgora vest.

- Pronađena je. Moja mala ljubav sada leti sa anđelima. Molim vas da život ne uzimate zdravo za gotovo, nijedan sekund. Zagrlite svoju najmilije. Govorite im da ih volite. Volim te Ameri, čuvaj svog batu - napisao je otac u potresnom statusu.

Video: Potresan video roditelja koji čekaju da prikupe decu nakon masovne pucnjave školi u Teksasu

(Telegraf.rs)