Uhapšena nastavnica zbog odnosa sa učenicom: Muž je prijavio direktoru, našao eksplicitne poruke u telefonu

Tinejdžerka je priznala policiji da je više puta bila u Olivijinoj kući dok je njen suprug bio odsutan i da je znala i da prespava kod nje

FOTO: New Wilmington Police Department

Nastavnica iz Pensilvanije Olivija Ortz (26), uhapšena je nakon što je prijavljeno da je imala polne odnose sa jednom učenicom.

Njen suprug Kodi Ortz prijavio ju je nadležnim službama nakon što je pronašao više od stotinu poruka svoje supruge i jedne od maloletnih učenica.

Ortz je uhapšena u ponedeljak, a optužena je za seksualnu aktivnost sa 17-godišnjom učenicom srednje škole Vilmington Arija. Njen suprug, koji radi kao nastavnik muzičkog u istoj školi, otkrio je njihovu prepisku kada se vratio sa putovanja, piše Daily Mail.

Kodi ju je odmah prijavio direktoru škole, a Olivija je suspendovana 9. maja. Nalog za njeno hapšenje izdat je nekoliko dana kasnije, ali je ona uhapšena tek dva dana kasnije dok je pevala na lokalnom koncertu.

Tinejdžerka sve priznala policiji

Inspektori su uz pomoć njenog supruga pronašli preko stotinu eksplicitnih poruka koje su razmenile Olivija i 17-godišnja učenica.

U krivičnoj prijavi stoji da su nastavnica i učenica imale posebnu reč koju su koristile ako nešto pođe po zlu tokom njihove igre ili ako se nekoj od njih dogodi "nešto loše".

Tinejdžerka je priznala policiji da je više puta bila u Olivijinoj kući dok je njen suprug bio odsutan i da je znala i da prespava kod nje.

Dodala je da je nastavila komunikaciju sa Olivijom i nakon što je ona uhapšena jer su "zaljubljene i žele da jedna drugoj budu podrška".

(Telegraf.rs)