Mladi par pronađen mrtav u razmaku od nekoliko dana: Baštovan slomljenog srca nije mogao da živi bez devojke

Prijavljen je nestanak muškarca, a nakon dva dana je pronađen mrtav

Foto: Facebook/Craig Daffern (Daffy)/Heather Hay

Baštovan je oduzeo sebi život nekoliko dana nakon što je njegova devojka pronađena mrtva, pokazala je istraga.

Kreg Dafern (35) je prijavljen da je nestao 14. januara nakon što je poslednji put viđen u oblasti Blekpula, gradića u Engleskoj.

Pokrenuta je velika potraga, a njegovo telo je pronađeno dva dana kasnije u Prestonu.

Dafern je prethodno rekao prijateljima da "ne može da živi bez svoje devojke" Dženi Šenli, koja je pronađena mrtva 11. januara, piše Mirror.

Veruje se da je smrt majke dvoje dece bila samoubistvo, ali će istraga biti obavljena kasnije ove godine, prenosi LancashireLive.

Dafern, koji je vodio sopstveni biznis vezano za baštovanstvo, posetio je policijsku stanicu 14. januara nakon što nije mogao da preuzme svoje stvari iz kuće Dženi Šenli, saopštila je istraga.

Foto: Facebook/Craig Daffern (Daffy)/Heather Hay

Takođe je bio frustriran zato što nije dobijao nove informacije o istrazi smrti svoje devojke. Njegova najbolja drugarica Nataša, koja je navodno bila poslednja osoba koja je razgovarala s njim, rekla je da ju je pozvao oko 14.25 sati.

Zabrinuti prijatelji i porodica očajnički su pokušavali da ga dobiju, ali je njegov telefon bio isključen. Prijavljen je njegov nestanak, a dva dana kasnije njegovo telo je pronađeno u blizini zgrade telefonske centrale.

Njegova majka Patriša Dafern, koja ima i dve ćerke, Heder i Amandu, rekla je da je njen sin pokušao sebi da oduzme život u junu 2020. godine. Bio je upućen u službu za mentalno zdravlje, ali nije došao na sastanak.

- Porodice će uvek pitati zašto je neko uradio to što je uradio, ali bojim se da ne mogu da odgovorim na to. Sve što mogu da odgovorim je ko, kada, gde i kako. Kreg Dafern je pronađen mrtav 16. januara u Prestonu, obešen - rekao je mrtvozornik Ričard Tejlor, vraćajući se na zaključak o samoubistvu.

- Krega su voleli njegova porodica i svi koji su ga poznavali, posebno sa njegovim osmehom i ličnošću koja je bila veća od života -  rekla je Dafernova porodica je rekla u razgovoru za LancsLive nakon istrage.

- Nedostaje nam i ostaće u našem sećanju - dodali su.

Video: Snimak sa lica mesta: Poznati reper ubijen u pucnjavi ispred restorana u Memfisu

(Telegraf.rs)