Pronađeno telo bebe u septičkoj jami: Igrao se sa sestrom, pa nestao iz dvorišta u Floridi

Majka Hozea Lare je na kratko ušla u kuću sa njegovom sestrom da bi je obrisala, a kad se vratila njega nije bilo

Telo jednogodišnjaka koji je nestao na Floridi tokom vikenda pronađeno je potopljeno u septičkoj jami u dvorištui njegove kuće, navodi policija. Hoze Lara je nestao u nedelju popodne. Poslednji put je viđen kako se igra sa sestrom u dvorištu u Kresent Citiju, udaljenom oko sat vremena od Dajtona Biča, navodi Independent.

Hozeova majka je na kratko ušla u kuću sa njegovom sestrom da bi je obrisala, a kad se vratila njega nije bilo, navela je kancelarija šerifa iz okruga Patnam. Kamion kojim se igrao pronađen je u dvorištu.

Nadležni su sproveli masovnu potragu uz pomoć pasa tragača, dronova, helikoptera i alata za noćno osmatranje. Pošto nekoliko pasa nije uspelo da nanjuši nikakav trag, tim za potragu je odlučio da pretraži površinu prekrivenu korovom i komadima drveta, pa su počeli da čiste septičku jamu. Odlučili su da je isprazne kada je jedan od istražilaca primetio da jedan deo iznad jame deluje drugačije od ostatka.

Šerif je naveo da je jama, udaljena samo oko 40 metara od kuće, bila prekrivena trulim daskama od iverice i veruje se da je dete stalo na njih i upalo u jamu.

Iako je istraga i dalje u toku, policija, za sada, smatra da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

(Telegraf.rs)