Ovo je mladić iz Srbije koji je ubijen u Čikagu: Napadač pokušao da pobegne, pa pucao sebi u glavu

Muškarac je od zadobiejnih povreda preminuo na putu do bolnice, dok je žena prevezena u lokalnu bolnicu, i njeno stanje još uvek nije poznato

Foto: Privatna arhiva

N. M. iz Srbije ubijen je u jednom poslovnom objektu u Čikagu, čiji je vlasnik Makedonac, saznaje Telegraf.rs. Prema prvim informacijama, reč je o mladiću iz Kragujevca.

U vatrenom okršaju povređena je i žena poreklom iz Srbije.

Vatru je u poslovnom prostoru otvorila nepoznata osoba, nakon čega je pobegla sa lica mesta, ali kada ga je policija opkolila, izvadio je pištolj i pucao sebi u glavu, piše NBC news.

Incident se navodno dogodio oko 15 časova po lokalnom vremenu u firmi čiji je vlasnik poreklom iz Makedonije, dok su ubijeni Srbin i povređena Srpkinja, kao i napadač bili zaposleni u toj kompaniji.

Muškarac je od zadobiejnih povreda preminuo na putu do bolnice, dok je žena prevezena u lokalnu bolnicu, i njeno stanje još uvek nije poznato.

Za sada nema detalja o mogućem motivu ubistva, ali je šef policije Džon Meden rekao da su se tri osobe koje su učestvovale u incidentu poznavale. U kakvom su odnosu oni bili, za sada nije poznato.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)