Pronađena tela nestale majke i devojčice, uhapšena starija ćerka (16): I očuh uključen u zločin

Kristijana i njena devetogodišnja ćerka nestale su u novembru, a njihova tela su prošle sedmice pronađena zakopana u dvorištu porodične kuće u Sao Paolu

Foto: Facebook

Policija u Brazilu privela je devojčicu (16) zbog sumnje da je saučenik u ubistvu majke Kristijane Arene (34) i sestrice Karoline Vitorije (9). I dalje se traga za glavnoosumjičenim za zločin, Fabricijom Belinatom, koji je bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom Kristijanom i, kako se veruje, njenom 16-godišnjom ćerkom.

Kristijana i Karolina su nestale u novembru prošle godine, kada je Fabricio prvi put saslušan, ali je odmah pušten. Policija dugo nije imala nikakav trag o nestaloj ženi i devojčici, sve do pre nekoliko dana kada je telo majke iskopano u dvorištu porodične kuće u Sao Paolu. Policija je došla da prekopa dvorište na osnovu anonimne prijave.

Potom je starija ćerka ponovo saslušana, a onda je iskopano i telo devojčice, zbog čega se veruje da je ona umešana u ubistvo.

Kako navode iz policije, devojčica (16) je prilikom saslušanja pomenula da bi telo njene sestre moglo da bude kod bazena na naduvavanje u dvorištu. Inače, tela su pronađena ispod betonske staze, a veruje se da su majka i ćerka bile primorane da sebi iskopaju grob.

Obdukcija je pokazala da je Kristijana preminula od ubodne rane nožem, dok je devojčica zadobila teške povrede glave.

Nakon što su 2. februara pronađena tela, Belinatu se gubi svaki trag. Kako javlja Globo, njegova 16-godišnja pastorka je privedena zbog sumnje da je saučesnik u zločinu.

Iz policije su saopštili da se sumnja da je Belinato bio u romantičnoj vezi sa starijom pastorkom.

- Devojčica je prvo tvrdila da ju je majka napustila nakon što je upoznala novog dečka, i da je sa sobom povela Karolinu. To nam je bilo sumnjivo pa smo započeli istragu - saopštili su iz policije.

Tokom istrage je ustanovljeno da je Belinato u više navrata podizao novac sa Kristijaninog računa. Sumnja se da su majka i ćerka ubijene u novembru prošle godine.

Video: Na ovom mestu na Kanarevom brdu ubijen je 22-godišnjak

(Telegraf.rs)