Tramp najavio konferenciju u luksuznom hotelu, ona održana na parkingu kod krematorijuma i seks šopa

Čini se da je došlo do greške prilikom bukiranja konferencije, pa se ona na kraju ona održala na parkingu između krematorijuma i seks šopa, umesto u luksuznom hotelu

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp, osim što je u subotu proveo dan igrajući golf i optužujući demokrate za krađu izbora, najavio je i na Tviteru vest o konferenciji za medije u jednom od najluksuznijih lanaca hotela For Sizons u Filadelfiji.

Ali, kako se ispostavilo kasnije, konferencija je održana u For Sizons Lendskejpingu, prodavnici za baštovanstvo koja se nalazi između krematorijuma i seks šopa u predgrađu Filadelfije, javlja The Guardian.

Tramp je uskoro objavio novi tvit s tačnom adresom konferencije, a iz For Sizons hotela poručili su da nemaju veze s tom informacijom.

Rudi Đulijani, Foto: Tanjug/AP

Čini se da je došlo do greške prilikom bukiranja konferencije, pa se ona na kraju i održala na parkingu između krematorijuma i seks šopa.

Na njoj je Rudi Đulijani, Trampov advokat i nekadašnji gradonačelnik Njujorka najavio nove tužbe protiv izbornih rezultata, a upravo tada je stigla vest o tome da je Bajden dobio potrebnih 270 elektorskih glasova. Đulijani je na to novinaru odgovorio: "Nemojte biti smešni".

Bila je to poslednja konferencija Trampovog tima tokom kampanje za američke izbore.

(Telegraf.rs)