Uhapsili ga zbog krađe, u zatvoru počeo da obezglavljuje ljude: Svi ga se plaše, zovu ga Lucifer

Nakon prvog ubistva Silvi se "osladila krv"

Foto: Pixabay

Serijski ubica, poznat pod nadimkom Lucifer, optužen je da je ubio 48 zatvorenika tokom 25 godina koje je proveo u zatvoru. Brutalnost Markosa Paula de Silve mnogima uteruje strah u kosti, pa zato mnogi zatvori ne žele da ga preuzmu.

Silva (42), rođen je u Brazilu, a već sa 18 godina je završio iza rešetaka zbog sitne krađe. Uskoro je pokazao svoje pravo lice - brutalnog ubice. Priča se da je ubio petoro zatovorenika odjednom u zatvoru Sera Azul u Sao Paulu 2011. godine, i to ubistvo se smatra jednim od najkrvoločnijih u Silvinoj karijeri. Njegov "potpis" jeste odsecanje glave žrtvama, a potom ubijenima seče i ostale delove tela.

Ovaj svirepi ubica će najverovatnije umreti iza rešetaka pošto je osuđen na 217 godina robije zbog svega nekoliko ubistava koja mu se, do sada, stavljaju na teret. Suđenje za ostale zločine mu tek predstoji.

- Ne kajem se što sam pobio te ljude. Bili su to silovatelji i lopovi koji su pljačkali druge zatvorenike - rekao je de Silva sudiji.

Posted by Freedom-Justice Community on Tuesday, 27 October 2020

Detalji o njegovoj "zavidnoj" zatvorskoj karijeri nedavno su objavljeni u brazilskim medijima, a opisuju ga kao vođu bande ubica koja ima zadatak da ubija pripadnike PCC-a, jedne od najsurovijih bandi u brazilskim zatvorima.

Zatvorski čuvari su medijima rekli da je bilo samo pitanje vremena pre nego što će de Silva, čije je telo prekriveno tetovažama lobanja, đavola i svastika, počiniti novo ubistvo. Postao je deo ozloglašene zatvorske bande nakon samo godinu dana provedenih u zatvoru. Tada je navodno upotrebio protivpožarni aparat da onesvesti svoje žrtve udarcima u glavu, a potom im je odsecao glave ručno izrađenim nožem koji je skrivao u ćeliji.

Prolivanje krvi mu se navodno tada toliko svidelo, da je urlao kako želi da pobije još zatvorenika. Zbog svoje reputacije, nijedna kaznena ustanova ne želi da preuzme kod sebe.

Psiholozi kažu da nije duševno bolestan, ali da boluje od duševnog poremećaja koji bi trebalo lečiti što pre.

(Telegraf.rs)