Devojka Trampovog sina održala najvatreniji govor podrške predsedniku: Na momente je čak i vikala

Njen govor sastojao se od pohvala trenutnom predsedniku Donaldu Trampu i upozorenja da će demokratski rivali Džo Bajden i potencijalna potpredsednica Kamala Haris doneti "doba katastrofe" u zemlju

Foto: Tanjug/AP

Na Nacionalnoj koncenciji republikanaca, tokom koje je Donald Tramp i zvanično nominovan za predsedničkog kanidata, govor je održala i Kimberli Gilfojl, nekadašnja voditeljka Foks njuza i sadašnja devojka Donalda Trampa Juniora. Upravo njen govor mnogi su ocenili kao "najvatreniji", a neki tvrde da je čak i vikala.

Njen govor sastojao se od pohvala trenutnom predsedniku Donaldu Trampu i upozorenja da će demokratski rivali Džo Bajden i potencijalna potpredsednica Kamala Haris doneti "doba katastrofe" u zemlju.

- Najbolje tek dolazi - uzvuknula je Gilfojl uz blistav osmeh.

- Bajden, Haris i ostatak socijalista će fundamentalno promeniti ovu naciju - rekla je ona kritikujući demokatsku platformu.

Kimberli Gilfojl je inače radila kao spikerka "Foks njuza", tužiteljka, a bila je i prva dama San Franciska.

- Ne dozvolite da demokrate unište vaše porodice, vađe živote i vašu budućnost. Ne dozvolite im da ubiju buduće generacije jer vam ispiru mozak i govore vam laži da niste dovoljno dobri - rekla je ona.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs)