"Sigurna sam da je dete ovde zakopano": Od Kristijana kupila kuću, strahuje da tu počiva oteta Inga

Vlasnica kuće u kojoj je nekad živeo Kristijan Brukner veruje da je na imanju zakopano telo nemačke Medi

Foto: Tanjug/AP

Žena koja je od Kristijana Bruknera kupila imanje u Nemačkoj strahuje da bi na placu moglo da bude zakopano telo Inge Gehrik, devojčice koja je nestala 2015. godine i koju čitav svet naziva nemačkom Medi.

Brukner, koji je glavni osumnjičeni za otmicu britanske devojčice Medlin Meken, dovodi se u vezu i sa otmicom male Inge, koja je pre pet godina nestala u jednoj šumi u Nemačkoj. Žena koja je otkupila kuću u Braunšvigu, u kojoj je Kristijan nekada živeo, uverena je da je upravo on oteo malu Inge i da je njeno telo zakopano na imanju.

Ona kaže da je u vreme nestanka Inge Brukner još živeo u toj kući, zbog čega je ubeđena da je baš on oteo devojčicu i da ju je najverovatnije ubio i njene ostatke potom zakopao tu na imanju.

Foto: Tanjug/AP

- Strahujem da je telo negde ovde, u zemlji - rekla je nova vlasnica.

Ona kaže da je policija dolazila 2016. godine da je ispituje nakon što je kupila imanje.

- Pitali su me da li ga poznajem. Ja sam rekla da ga ne poznajem i oni su otišli. Sada sam ih zvala da dođu da prekopaju plac, ali se niko nije pojavio - kaže vlasnica imanja.

Ona je rekla da se ne oseća više sigurnom u kući i da će najverovatnije da se odseli.

Jedan od Kristijanovih prijatelja je navodno rekao da je u kući, u vreme kada je Kristijan u njoj živeo, postojala rupa u podu u prizemlju i da je Brukner govorio kako će tu rupu pokriti staklom, da stalno može da gleda u zemlju.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)