Odsekla nevernom mužu genitalije, potopila ih u kiselinu i bacila u WC šolju

Nakon što je saznala da je neveran, uzela je makaze i sprovela u delo monstruoznu zamisao

Žena sa Tajvana predstavljena kao Li (58), uhapšena je zbog nanošenja teških telesnih povreda svom doskorašnjem suprugu. Ona mu je, kako pišu tamošnji mediji, odsekla penis i testise, natopila ih kiselinom, pa ih bacila u WC šolju, jer ju je navodno prevario.

Nakon što je saznala da je neveran, uzela je makaze i sprovela u delo monstruoznu zamisao.

- Ako ja ne mogu da ga zadovoljim, nijedno to neće učiniti - rekla je Li tokom hapšenja.

Napad se odigrao u porodičnoj kući u mestu Hukou, na severozapadu Tajvana 24. jula.

Policija je primila poziv gospodina Čena oko 20 sati po lokalnom vemenu. Urlajući od bolova objasnio je šta mu je žena uradila, a zbog straha od daljeg nasilja, zaključao se u toalet kako bi se sakrio od razjarene žene.

Prema pisanju medija, par se razveo pre mesec dana, ali su nastavili da žive zajedno, pošto je Čen već dve godine bez posla i žena ga je izdržavala.

Lokalni mediji su saopštili da ga je najpre "zavela", tako što mi je obećala seks. Zatim je zgrabila njegov penis, izvadila makaze i odsekla ga u paketu sa testisima. Onda je, navodno, njegove odsečene genitalije potopila i kiselinu i bacila ih WC šolju, prenosi "San".

Prema izveštaju policije, čovek je prebačen u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu ušiju muškost.

Kada su policajci došli na prijavljenu adresu, zatekli su Li kako leži bez svesti nakon što se nagutala tableta za spavanje u pokušaju da se ubije.

Oboje su prevezeni u Nacionalnu bolnicu u Tajvanu i nalaze se u stabilnom stanju.

Šef urloškog odeljenja Čang Čenen rekao je da nije pametno pokušavati ušivanje i pokušaj vraćanja genitalija, pošto su bile kontaminirane bakterijama.

U svakom slučaju, čak i da su uspeli da mu ušiju penis i testise, verovatno ne više ne bi bio u stanju da obavlja seksualne funkcije.

Komšije su novinarima rekle da par nema decu, da se često svađaju, a nedavno su se i razveli.

Policija je istakla da će sačekati da se oporave i izađu iz bolnice, a onda će podići optužnicu protiv žene koja je kastrirala bivšeg muža.

(Telegraf.rs/San)