Amerikanac (21) napravio neviđeni masakr: Ubio svoje roditelje, devojku i njenu porodicu, policija na mestu pokolja zatekla stravičnu scenu (FOTO) (VIDEO)

Policija veruje da je do pucnjave došlo zbog svađe između dečka i devojke

Američka policija uhapsila je čoveka osumnjičenog za ubistvo pet osoba, uključujući i svojih roditelja, u dve odvojene, ali povezane pucnjave u američkoj saveznoj državi Lujzijani, javlja CNN.

Dakotu Teriota (21), policija je uhapsila u nedelju dok je boravio kod svoje bake u Virdžiniji.

Mladić je zavio u crno dve porodice Foto: Tanjug/AP

Elizabet (50) i Kita Teriota (50), ubio je njihov sin u kući u blizini grada Baton Rougea.

Kada je policija stigla na mesto događaja, Kit Teriot je još bio živ i rekao je policijskim službenicima da ih je upucao njegov sin.

Ubijena Elizabet Teriot Foto: Tanjug/AP Kim Mincks

Devojka Dakote Teriota, Samer Ernest, njen otac Bili Ernest (43) i brat Taner Ernest  (17) takođe su pronađeni mrtvi u kući udaljenoj oko 50 kilometara od Dakotinog doma.

Dakota je već neko vreme izlazio sa Samer, pa je nekoliko nedelja živeo kod nje, zajedno sa njenom porodicom. Ali  nedavno su ga zamolili da se iseli i da se više nikada ne vrati.

Policija veruje kako je do pucnjave došlo zbog "svađe između dečka i devojke".

- To da je mladić ušao u spavaću sobu i ubio majku i oca, a onda ubio prijatelje u Livingstonu, to je verovatno jedan od najgorih slučajeva porodičnog nasilja kojeg sam video u poslednje vreme - rekao je šerif  Bobi Vebre.

Spavaća soba gde su ubijeni Elizabet i Kit Teriot Foto: Tanjug/AP

Policija je došla u dom člana Dakotine porodice kako bi proverila da li se on kojim slučajem tamo nalazi, kada se Dakota pojavio u vozilu i uperio pištolj u policijske službenike.

Oni su zatražili pojačanje, pa je nakon nekog vremena Teriot predao oružje.

- Izgledao je pomalo umorno i istrošeno - rekao je šerif Stiv Smit za CNN.

VIDEO: Pucnjava u kaubojskom baru u Kaliforniji

(Telegraf.rs/Index.hr)