Otac i sin obezglavili policajca, isekli mu meso sa rebara, skuvali ga i pojeli za ručak. Glavu su sačuvali na terasi

Policija je pretražila stan u kome su živeli otac i sin i otkrila glavu 45-godišnjeg bivšeg policajca u kutiji skrivenoj na terasi

Otac i sin iz ukrajinskog grada Saltivke uhapšeni su zbog sumnje da su obezglavili i pojeli bivšeg policajca (45), čiju su glavu nakon toga sačuvali na svojoj terasi.

Prestravljeni susedi pronašli su leš bez glave ostavljen pored vrata podruma u njihovoj zgradi. Rane od noža na telu pokazale su je sa žrtve meso sečeno.

- Pogledala sam. Izgledalo je kao da nema glavu... onda sam pogledala ponovo. I bila sam sigurna - rekla je zgrožena stanarka Aleksandra Gabejnik.

Ona je dodala da su njene pretpostavke potvrdili i detektivi.

- Pantalone na lešu su bile zarozane i podignute. Videlo se da je meso tu isečeno - opisala je ona lokalnim medijima.

Policija je kasnije pretražila stan u kome su živeli otac i sin i otkrila glavu 45-godišnjeg bivšeg policajca u kutiji skrivenoj na terasi. Žrtva je, po prvim informacijama, nestao 4. oktobra.

Bivši policajac je otada viđen samo jednom, kako pije u prisustvu dvojice muškraraca. Nadležni su otkrili javnosti da je ovaj bivši policajac ubijen ubodom u vrat.

Ni žrtve ni navodni kanibali nisu imenovani. Optuženi za ubistvo su uhapšeni u njihovom stanu, gde ih je policija zatekla polugole.

Osumnjičeni sin (20) rekao je da je njegov otac sekao "meso" sa nogu i rebara - i skuvao ih u loncu. Onda su oni zajedno pojeli bareno ljudsko meso. 

Ako budu osuđeni, muškarace čeka zatvorska kazna od 10 godina do doživotne.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)