Pijanac je urinirao u tuđoj bašti, pa je strpljivom vlasniku "pao mrak na oči" (VIDEO)

Prolaznik u tom trenutku postaje agresivan i raskopčava košulju, u znak sile i potencijalnog izazivanja na okršaj

Uznemirujući snimak rasprave jednog oca sa pijancem koji je prvo urinirao po njegovoj bašti, a onda pokušao da uđe u porodičnu kuću, kulminirao je tučom.

Naime, video počinje tako što pijani čovek, teturajući se nakon uriniranja po porodičnoj bašti  bračnog para, dolazi do njihove kapije kako bi se raspravljao sa njima.

Otac ga upozorava da se skloni odatle, podsećajući ga da nema prava da se tu nalazi i da radi takve stvari.

Međutim, prolaznik u tom trenutku postaje agresivan i raskopčava košulju, u znak sile i potencijalnog izazivanja na okršaj.

U tom trenutku dete počinje da plače, vidno uznemireno, a onda bezobrazluk i agresija pijanca doživljavaju vrhunac - on se skida, teturajući se i pokušavajući da uđe u dvorište njihove kuće.

Situacija eskalira, pa majka poziva policiju, ali čovek koji ih je napao ne odustaje.

Nakon nekoliko opominjanja i finog pregovaranja, da ode od njegove žene i dece, koja su se potresala, ocu "pada mrak na oči". On odjednom udara pesnicom polugolog muškarca, a ovaj onescešćen pada na ulicu.

Snimak je za manje od 24 sata pregledalo više od milion ljudi i svi su podržali oca koji je zaštitio svoju porodicu od pijanog i neprijatnog muškarca.

Neki su pisali da se dosta dugo kontrolisao, da ga je upozoravao, da je napominjao da mu uznemirava porodicu i da je pijanac dobio šta je zaslužio.

Pogledajte video sukoba:

VIDEO: A ovak svoje protivnik na pod baca Arkanov naslednik

(Telegraf.rs/Daily mail)