Nikada te neću zaboraviti, leti visoko moj dečače! Stefani se popela na bolnički krevet svog dečka koji umire i sa njim provela poslednje minute (FOTO)

Stefani je dirljivu fotografiju postavila na svoj Fejsbuk profil

Slomljenog srca, Stefani Rej leži pored svog dečka u bolničkom krevetu pre nego što su mu isključili aparate kojim je održavan u životu. Slika je ujedno prelepa i pretužna, jer pokazuje ljubav između hrabre 15-godišnjakinje i njenog dečka, Blejka Vorda (16) iz Birmingema, piše mirror.co.uk.

On na leđima nosi svoju ženu, koja ne može da hoda, da bi poslednje dane života provela na najlepšim mestima na svetu

Stefani je sve vreme pored njega, odbija da ga ostavi, a da bi se poslednji put pozdravila s njim popela se kod njega u krevet. Dirljivu fotografiju je postavila na svoj Fejsbuk profil.

Ona je u subotu napisala:

- Danas mi je bio najteži dan i to će biti dan koji nikada neću moći da zaboravim. Kao što neki od vas možda znaju, Blejk je imao užasnu nesreću u utorak. Sve vreme sam bila uz njega i nisam ga napuštala. Kao što svi znate, Blejk je bio osoba puna ljubavi, koja bi učinila bilo šta za bilo koga. Juče su nam rekli da se Blejk nikada neće oporaviti i da mu je mozak previše oštećen.

POSEBNO MESTO U SRCU

Stefani je napisala da Blejk nije osećao bol i da je preminuo okružen porodicom.

- Nedostajaće nam zauvek. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Nikada te neću zaboraviti, Blejk, leti visoko moj dečače. Učiniću te ponosnim, volim te i uvek ću te voleti.

Blejk je bio jedan od troje tinejdžera koje su izvukli iz mora na severozapadu Velsa. Prevezen je u bolnicu u Liverpulu, a stanje ostalo dvoje nije poznato.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(Telegraf.rs)