Prostitutka se 30 minuta posle porođaja vratila poslu na ulici

Za 10 godina, koliko radi kao čuver reda, Džeki Ferbanks je svedočila brojnim tragičnm slučajevima

Na prvi pogled, priča deluje neverovatno, ali iza svega stoji tragična sudbina. U engleskom gradu Hal, jedna prostitutka se vratila na posao samo pola sata pošto se porodila, piše hulldailymail.co.uk.

Prostitutka upucala mušteriju u glavu, jer je nije dobro oralno zadovoljavao (FOTO)

Džeki Ferbanks, policajka iz Hala navodi da trenutno oko 40 žena rade na ulicama kao prostitutke. Mnoge od njih su fizički i seksualno zlostavljane još kao deca i sada su beskućnice ili spavaju na nečijim sofama. Veliki broj njih pati od mentalnih problema, a ima i veliki broj slučajeva trgovine ljudima. Ona veruje da policija uspeva da napravi pomak, ali prostitucije još uvek ima u Halu. Najveći broj je u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama, ali ima i nekooliko žena u šezdesetim godinama.

Srećom, kaže Džeki Ferbanks nema mlađih devojaka ni devojčica na ulicama. Jedna žena je ušla u "posao" zbog mašine za veš koja se pokvarila. Njoj je trebao novac i tako je počela.

Za 10 godina, koliko radi kao čuver reda, Džeki Ferbanks je svedočila brojnim tragičnm slučajevima.

OČAJ IH TERA DA NASTAVE DA RADE 

- Jedna žena se tek bila porodila i na ulici je bila ponovo kroz pola sata. Neke od ovih žena su očajne. Neke od njih nemaju drugu opciju i potpuno su bespomoćne.

OVDE NEMA "ZGODNE ŽENE"

Prema rečima Džeki Ferbanks, mnogi smatraju da ove žene koriste socijalne beneficije, ali to nije uvek slučaj. Većini je prostituisanje jedini izvot prihoda.

- Ovo na žalost nije "Zgodna žena", pa da naiđe neki bogataš koji će ih spasiti i da žive srečno zauvek - kaže Ferbanks.

Za razliku od žena koje su na ulicama, njihovi makroi imaju mnogo širi dijapazon godina, počev od 17-18 godina, pa do ljudi u osamdesetim godinama.

(Telegraf.rs)