Upucao svoju devojku u glavu, na mestu ostala mrtva: Policijo, ona je moj otac koji je promenio pol! (FOTO)

Navodno je Saur usmrtio 28-godišnju devojku u samoodbrani

Pejšns R. Stjuart, 28-godišnja devojka, ležala je u svom kamperu u Koloradu kad je brutalno ubijena. Nju je nekoliko puta u lice upucao Džozef Saur (19), koji se branio da je sve bilo u samoodbrani, prenosi Dejli Mejl.

Mislili su da je bolničar iz pakla ubio 84 ljudi, a onda su otkrili još jeziviju istinu!

Saur je odmah nakon zločina otišao u policijsku stanicu i prijavio kako je "ubio svog oca u samoodbrani" i dodao da je njegov otac promenio pol i da se sada prestavlja kao Pejšns R. Stjuart.

Džozef je tvrdio kako je njegov otac radio loše stvari i promenio pol kako bi sakrio svoj identitet.

Nesrećnu devojku optužio je da je ona njegov otac jer mu je "davala znakove", ali nije znao da objasni kakvi su to znakovi bili.

U međuvremenu policija je pronašla njegovog oca. Čovek je bio živ i zdrav i izrazio je veliku zabrinutost zbog sinovljevog preteranog konzumiranja metamfetamina i njegove zavisnosti.

Navodno je Saur usmrtio 28-godišnju devojku u samoodbrani. Prema njegovoj priči oni su se svađali i ona je navodno postala agresivna, jer je Saur shvatio ko je ona zapravo.

Tokom policijskog uviđaja je utvrđeno da nije bilo znakova borbe, a Saurov pištolj je pronađen nekoliko ulica od policijske stanice u koju se sam i predao, prenosi Dejli Mejl.

Sauru će se suditi za ubistvo prvog stepena, a optužnica još uvek nije podignuta.

(Telegraf.rs)