Gej usvojio bebu, zvao je SOTONA I PSIHO, pa je ubio posle 2 nedelje: Poslednji poziv i bolesne poruke otkrile košmar! (FOTO) (VIDEO)

Devojčica je u to vreme živela sa Metjuom i njegovim mužem, koji su je usvojili 2015. godine u septembru.

Muškarac iz Velike Britanije je proglašen krivim za ubistvo svoje usvojene ćerke koja je imala samo 18 meseci, prenosi Skaj Njuz.

Tata monstrum optužen za smrt ćerke: Zvao je satana i diva, izluđivalo ga je što plače po 10 minuta (FOTO) (VIDEO)

Metju Skali Hiks (31) je brinuo o Elsi kada je devojčica imala srčani zastoj u maju 2016. godine. Dete je preminulo četiri dana nakon što je dovedeno u bolnicu u Velsu. Imala je krvarenje na mozgu, prelom lobanje, krvarenje mrežnjače u oba oka i povrede na rebrima.

Pedijatar je rekao da je Elsi verovatno bila "nasilno prodrmana" i da joj je glava grubo pomerana napred-nazad. Devojčica je u to vreme živela sa Metjuom i njegovim mužem, koji su je usvojili 2015. godine u septembru. Ubistvo se dogodilo samo dve nedelje nakon usvajanja.

Za to vreme je zadobila brojne povrede, što je tužilaštvo okarakterisalo kao "napad i zlostavljanje". Šest meseci pre smrti je imala modrice na glavi.

Tada je Metju pozvao Hitnu pomoći rekao da mu je ćerka pala niz stepenice i da ne daje znake života.

Socijalne službe su posećivale ovaj dom 15 PUTA, ali nijednom nisu intervenisale, čak ni kada je devojčica imala slomljenu nogu i kada je "pala niz stepenice".

Kada je operater pitao šta se detetu dešava, Metju je rekao da su joj oči otvorene i da se pomeraju.

- Mislim da me gleda, ali se ne pomera. Oh, Bože, ona je bolesna - rekao je on.

Tužilac je rekao da je Elsina smrt "tragična kulminacija toka nasilnog ponašanja prema malom detetu".

Dodao je da je Elsi trebala da bude zaštićena, ali je umesto toga zlostavljana i na kraju ubijena. Susedi su rekli da su imali priliku da čuju kako Metju više na Elsi i kako još kaže "da umukne".

U seriji poruka Metju je svoju usvojenu ćerku nazivao "Sotonom" i "Psihom". Svom mužu je napisao da daje sve od sebe da brine o Elsi.

- Prolazim kroz pakao sa Elsi. Vreme za obrok i za spavanje su moje najgore noćne more. Ona je gore vrištala 10 minuta bez prestanka - napisao je on.

U drugoj poruci je napisao da se Elsi dve noći pre spavanja ponašala kao Sotona i da mu sve izgleda kao egzorcizam.

Metjuov suprug je na sudu izjavio da je njihov dom uvek bio ispunjen ljubavlju i nežnošću. Dodao je da bi on intervenisao, da je primetio da se nešto sumnjivo dešava.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)