Natalija je čistila rezervoar u fabrici, kolege nisu znale gde je. Kjučala masa je počela da teče, a oni su tada ugledali NJENE NOGE (FOTO)

Šokirani radnici su videli samo njene noge kako vire iz rezervoara punog karamela, ali niko ništa nije mogao da učini kako bi je spasao

Jedna žena u Rusiji je umrla kada je ogromna količina rastopljene karamele upala u rezervoar koji je ona čistila u fabrici u Rusiji, prenosi Dejli Mejl.

MAJKA IZ PAKLA: Sinove pekla u rerni do smrti, a onda je užasni snimak poslala ocu dečaka! Samo jedan je preživeo (FOTO)

Natalija Nemets (36) je navodno živa skuvana kada se dogodila stravična nesreća u Starom Oskolu, u regionu Belgorod.

Šokirani radnici su videli samo njene noge kako vire iz rezervoara punog karamela, ali niko ništa nije mogao da učini kako bi je spasao.

- Nije plakala, nije se čula nikakva buka - stoji u izveštaju.

- Čistila je veliki mikser, kada je karamela iznenada počela da teče u posudu. Verujemo da je živa skuvana. Tek kada je karamela uklonjena iz velike posude, njeno telo je bilo izvučeno - objasnio je njen kolega.

Lokalni mediji su pisali o tome da su njene kolege primetile da se ona ne nalazi na svom radnom mestu.

- Sledećeg trenutka smo primetili njene noge kako vire iz ključalog karamela. Natalija nije imala šanse da preživi. Pored toga što se na nju sručio ključali karamel, u posudi se nalaze i sečiva koja stalno mešaju karamel - naveli su.

Lokalni mediji sada pišu da je vrlo verovatno da se Natalija onesvestila zbog visoke temperature vazduha u sobi i da je tako upala u posudu.

Komisija za zapošljavanje je već počela da istražuje slučaj, a prvi rezultati se očekuju za 15 dana.

Rukovodstvo fabrike je prvo pokušalo da prikrije nesreću koja se dogodila 20. oktobra. Pretili su radnicima otkazom ako budu iznosili detalje o nesreći.

Međutim, detalji tragedije su se pojavili na društvenim mrežama, a sada je smrt ove žene predmet istrage.

Lokalno stanovništvo tvrdi da je ovo treća srmt u ovom postrojenju u ovoj godini.

Poznato je da je Natalija udata i da ima sina Ivana, koji ima 10 godina. Njena sestra Julija je potvrdila da se Ivan sada nalazi sa njenom porodicom.

(Telegraf.rs)