Nekada je ISIS ovako ubijao svoje protivnike, a danas njihove preostale borce "čiste" na identičan, jeziv način! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ubijali su ih po tačno utvrđenoj proceduri...

Jeziv video pojavio se na društvenim mrežama na kojem se vide 18 boraca Islamske države kako kleče u narandžastim odelima i sa povezom preko očiju dok se egzekutori pripremaju da izvrše masovno ubistvo.

Džihadisti se prerušavaju u našminkane žene sa hidžabima i beže: Promakla im je jedna "sitnica" i odmah su ih uhapsili (FOTO)

Ubice se mogu videti kako šetaju oko zarobljenih, kako im naređuju i raspoređuju se iza njihovih leđa.

Zbog uznemirujućeg sadržaja sam trenutak egzekucije se ne može videti, ali se može naći na internetu.

Ovo je samo još jedno u nizu masovnih ubistava boraca Islamske države koja su učestala kako su se povećale tenzije između ISIS-a i libijskih snaga u Bengaziju, koje su proglasile oslobođenje istočnog dela grada.

Na snimku se može takođe videti kako čovek obučen u crno čita zarobljenicima "presudu" sa parčeta papira. Zatim se procedura pojedinačne egzekucije ponavlja 18 puta.

Tamošnji mediji prenose informaciju da se veruje da je komandant istočnih Saika snaga "dostojanstva Mahmuda Al-Verfalija", deo Libijske nacionalne vojske, odgovoran za ovaj masakr, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)