HIT: Baka posavetovala unuku o seksu u detaljnom pismu (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikada ali nikada nemoj imati analni seks. Možeš dobiti ozbiljnu infekciju i razne bolesti. Takođe oralni seks je veoma opasan - samo je jedan od poučnih saveta iz pisma bake Karmele

Baka Karmela De Nisko (87) iz Velike Britanije napisala je svojoj unuci Alison veoma interesantno i poučno pismo sa 16 stavki, u kojem ju je posavetovala o seksualnom životu.

Kada sam napunila dvadeset godina i imala svoju prvu ozbiljnu vezu, baka je pitala mamu jesam li još nevina. Naravno, odgovor nije dobila, ali mi je već sledeći dan uručila ovo poučno pismo - rekla je Karmelina unuka, Alison De Nisko.

- Nikada nemoj imati analni seks i nađi sreću koju zaslužuješ - jedan je od bakinih saveta. U opširnom pismu, Karmela je sa svojom unukom podelila i svoja iskustva.

- Hoću da podelim sa tobom savete koje smatram da bi trebalo da uvažiš, i mislim da treba da ih čuješ od svoje bake koja je uvek bila tu za tebe - započela je Karmela pismo koje je De Niskova objavila dve godine kasnije u britanskim medijima. Pismo je takođe sadržalo i savete o oralnom seksu, i prevremenoj ejakulaciji.