Stravična nesreća kod Tutina: Vozač izgubio kontrolu pa udario u parkirani kamion, u gepeku pronađena puška

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

U mestu Crkvine, nadomak Tutina, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao vozač A. Č. (47). On je, prema prvim informacijama, upravljao automobilom pri velikoj brzini kada je izgubio kontrolu i udario u parkirani kamion. Ova nesreća izazvala je veliku pažnju javnosti zbog ozbiljnosti udara, ali i zbog neobičnog otkrića koje je usledilo tokom policijskog uviđaja.

Nakon dolaska na mesto nesreće, policijski službenici su izvršili detaljan pregled vozila. Tom prilikom, u gepeku automobila kojim je upravljao Čolović, pronađena je puška, saznaje Sandžak Danas. Puška je odmah zaplenjena, a slučaj je bio predat nadležnim organima koji su utvrdili poreklo oružja i razlog zašto je bilo u vozilu.

Što se tiče povreda vozača, kako se navodi, prema nepotvrđenim izvorima, A. Č. je pretrpeo povrede, ali tačan stepen povreda još nije poznat. Hitna pomoć ga je prevezla u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu je ukazana prva medicinska pomoć, dok će lekarski tim obaviti dodatne preglede i proceniti težinu povreda.

Na mestu nesreće okupio se veći broj meštana, koji su, zatečeni prizorom, pratili rad policije i hitnih službi. Prema izjavama svedoka, vozač je upravljao vozilom neprilagođenom brzinom s obzirom na uslove na putu, što je najverovatnije dovelo do gubitka kontrole i udara u kamion koji je bio parkiran pored puta.

Policijski službenici nastavljaju istragu kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće, uključujući i moguće uzroke prekomerne brzine. Prema saznanjima, očekuje se da će vozač biti dodatno ispitan kada njegovo zdravstveno stanje to bude dopuštalo.

Prema saznanjima portala Sandžak Danas, vozač automobila se neposredno pre nesreće vraćao iz šume, gde je bio u lovu. U vozilu je pronađena lovačka puška.

Video sa mesta nesreće prikazuje dramatične scene i pokazuje ozbiljnost oštećenja na automobilu, isti možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)