Đaci se bacali na Tijanu Ajfon na Sajmu knjiga: Nastavnice bile nemoćne, klinci je jurili

E. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf.rs

Izbrojte koliko puta je rekla - ŠOKIRANA SAM! Starleta Tijana Ajfon obrela se pod kupolom Hale 1 na Sajmu knjiga, a oko nje stvorio se čitav krug znatiželjnih posmatrača. Ne, to nisu ljudi u srednjim godinama koji posmatraju atribute atraktivne žene, već su Tijanom Ajfon bila opsednuta deca iz osnovne škole. Porazgovarali smo sa njom.

"Ja sam šokirana! Dobro, deca me vole, što je najvažnije, kažu da je najvažnije da te deca vole. Malo sam šokirana, ali sve je u redu. Možda su oni malo šokirani mojim izdanjem, ali ja sam šokirana svemu ovome", govorila nam je dok su oko nje odjekivali glasovi osnovaca.

Mnogi od njih nisu znali o kome je reč, videli su "bombastičnu" pojavu i krenuli su da se gomilaju. Ali, ako Tijanu nisu prepoznali, jesu Gagija, influensera koji se od nje nije odvajao. Tako su njih dvoje na Sajmu knjiga bili prava atrakcija. Dečaci od dvanaest-trianest godina i poneka devojčica opkolili su ih i pojedinačno vukli za rukav za makar jednu sliku.

Ne samo što su se odvažili da ih pozovu, već su bez zadrške pozirali i menjali različite grimase. Mada je "vajb" prisustva jedne starlete i poznatog jutjubera za njih bila glavna atrakcija, a ne ono na šta pomišljaju stariji, ipak su padali i neki šokantni komentari i gestovi, kakvima se služe odrasli.

A odrasli su ovde zanemeli... Jedna žena s nevericom je zastala na galeriji, dobro pogledala u poprsje i decu koja se nižu oko starlete i doslovno se zaledila od šoka. Odjednom se trgla, nešto prokomentarisala i pobegla.

Jer, da ne zaboravimo, Sajam knjiga je.

Jedan muškarac bio je naročito "oduševljen" njenom pojavom. Jeste joj održao i lekciju, ali ipak se približio, slikao ju je, pa, ne može da kaže da mu nije privukla pažnju.

"Hoćeš da ti dam knjigu, da držiš, jer je Sajam knjiga, znaš", rekao joj je.

Činjenica da je pojava starlete privukla toliku pažnju, međutim, možda nije nikakav znak propadanja vrednosti. Jednostavno, nešto što je neočekivano i drugačije privlači pažnju. Deci su poznate ličnosti uvek zanimljive, a mobilni telefoni, selfiji i društvene mreže su im glavna zanimacija.

A danas svako može da postane popularan. Takvo je vreme.

(Telegraf.rs)