Dirljiv pozdrav voljenom profesoru: Đaci priredili doček koji se ne zaboravlja

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

Odlazak u penziju itekako ume biti emotivan kako za osobu koja napušta svoje radno mesto, tako i za kolege, ali posebno pogađa kada su lica koje je svakodnevno viđalo ona najlepša - dečija.

Da deca umeju najslađe da iznenade opšte je poznato, a upravo to su uradili đaci OŠ "1300 kaplara" iz Beograda priredivši svom profesoru odlazak koji će sigurno dugo pamtiti.

Na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja iz prestonice, objavljen je dirljiv video u kom je prikazan ispraćaj učitelju koji su osmislili učenici.

Dok odlazi s torbom u rukama i rukom podignutom kako bi mahao svojoj deci, oni mu tapšu u znak zahvalnosti za sve što je tokom karijere uradio za njih, ali i generacije koje su im prethodile.

"Odlazak nastavnika geografije u penziju. OŠ '1300 kaplara' Beograd. Mnogim generacijama je uspešno prenosio znanje iz geografije. Brojni učenici su osvajali nagrade na republičkim takmičenjima. Oličenje pravog nastavnika. Dobra ocena je uvek morala da se zasluži, a njegova pravednost i strast za predmetom osvajali su sve generacije", navedeno je u opisu divnog snimka.

(Telegraf.rs)