Iskoristite SPECIJALAN SAJAMSKI POPUST i studirajte na Fakultetu društvenih nauka

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Promo/ Saša Džambić

Na Beogradskom sajmu od 19 - 27. oktobra održaće se 53. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava pod sloganom "Obrazovana Srbija, uspešna Srbija".

Posetite štand Fakulteta društvenih nauka u hali 2C, svakog dana od 10 do 20h i iskoristite poseban popust koji je fakultet obezbedio za sve koji se upišu dok traje sajam!

Ukoliko vas zanimaju Ekonomija, Informacione tehnologije ili Digitalni mediji i komunikacije, otkrijte zašto je FDN pravi izbor! Na štandu Fakulteta društvenih nauka će vas sačekati profesori i studenti koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Veliki sajamski popust od čak 20% na aktuelne cene školarine važi za upis na osnovne i master studije, kao i nastavak studija zato iskoristite priliku i studirajte na nekom od savremenih programa.

Pogodnosti studiranja na Fakultetu društvenih nauka

Fakultet izdvajaju izuzetno stručni profesori, praktična iskustva u pozantim kompanijama, mogućnost da izgradite značajnu mrežu kontakata kroz različite događaje, kao i fleksibilnost budući da je studiranje prilagođeno zaposlenima. Predavanja prate najnovija istraživanja i saznanja u datim oblastima, a čekaju vas i brojne vannastavne aktivnosti koje će obogatiti vaš studentski život.

Pored toga, Fakultet društvenih nauka obezbedio je za sve koji se upišu besplatan indeks i obrasce za upis, besplatnu literaturu i pristup platformi za učenje, organizovanje prakse tokom studiranja, pomoć pri izradi CV profila, video materijal sa odbrane završnog rada, mentorski rad sa profesorom i dodatni popust na iznos školarine za drugog člana porodice. Uz sve to, specijalna pogodnost je i mogućnost plaćanja školarine na 12 mesečnih rata, a cena po kojoj se upišete ista je za sve naredne godine studija.

Upišite se dok traje sajam i iskoristite popust na školarinu

Fakultet društvenih nauka je za sve koji se upišu za vreme trajanja sajma obezbedio sajamski popust od čak 20% na aktuelne cene školarine. Posetite štand, informišite se o studijskim programima i karijernim mogućnostima i ne propustite da se upišete po akcijskoj ceni!

Ukoliko niste u prilici da obiđete štand fakulteta na Beogradskom sajmu, saznajte više na sajtu fakulteta ili kontaktirajte savetnika za upis putem telefona 011/77-777-00. Velika akcijska ponuda važi do 27. oktobra, zato požurite i prijavite se popunjavanjem elektronske prijave na vreme. Vidimo se na fakultetu!

(Telegraf.rs/PR)