"Doživela sam da mi deca govore gnusne uvrede": Psovali radnice u igraonici, a majke nisu NIŠTA preduzele

E. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Shutterstock

U ovom brzom vremenu čini se kao da se svaki pojedinac barem jednom dnevno zapita: "Šta je sa roditeljima" naročito kada prisustvuje ili možda i učestvuje u nekoj nemiloj sceni, a nakon događaja u jednoj igraonici to pitanje se jednostavno samo nameće.

Naime, radnica je odlučila da podeli incident koji se odigrao na dečijem rođendanu i od kog se zaista javlja bojazan za nove generacije, kako zbog dece koja tako odrastaju, tako i zbog druge koja su naučena drugačije, ali će ipak odrastati uporedo sa vršnjacima kojima su roditelji dopustili neka drugačija pravila.

"Želim da podelim sa vama jednu toliko ružnu situaviju. Radim u dečijoj igraonici i danas sam doživela da mi dečaci od 7 do 10 godina (3 dečaka) govore gnusne uvrede (f*ljo, puši k***c, j**m ti mater). Na moju blagu reč da će biti odvedeni kod roditelja smejali se i govorili: 'U baš te se plašim'", navela je devojka.

Kako kaže, nakon dva sata od početka rođendana i konstantnog opominjanja, deca su odvedena do roditelja i veoma pristojno im je predočeno šta se desilo.

"Rečeno im je da su deca govorila razne uvrede i one su se samo nasmejale i kao: 'Jao pa znamo'. Na to 'jao pa znamo' namerno sam spomenula uvrede koje su bile upućene meni i devojkama iz igraonice. Deca su krenula da viču da lažem dok mame čak nisu želele ni da se izvine za ponašanje njihove dece...", objasnila je devojka.

Ona je poručila da javnim iznošenjem pojedinosti nemilog događaja samo želi da skrene pažnju na to da roditelji pripaze šta im deca gledaju.

"Lošu sliku stvaraju o sebi i vaspitanju te dece... Jako je tužno gde ovo sve ide", poenterala je.

Zaista, nekad se učini da se sve više broji negativnih iskustava da se pojavi istinsko oduševljenje kada se naiđe i na primer lepog vaspitanja i mlađih koji vode računa o drugima. Nešto što je ne tako davno bilo najnormalnija stvar.

(Telegraf.rs)