NEVEROVATNO: Ovaj svakodnevni predmet poznati nose sa sobom svuda – evo i zašto!

E. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

Više nije samo za jednu svrhu – koristi su neograničene!

Verovali ili ne, čak i poznati znaju da iskoriste prednosti toalet papira van kupatila. Setite se fotografije na kojoj je Jennifer Lawrence uhvaćena s rolnom toalet papira u ruci – možda ste mislili da je to slučajnost, ali istina je da je ovaj svestrani proizvod mnogo korisniji nego što mislimo!

Nije samo Jennifer Lawrence ta koja je otkrila ovu tajnu. Mnoge poznate ličnosti koriste toalet papir van njegove osnovne namene. Recimo, tokom snimanja filmova ili serija, glumci često koriste toalet papir kao brzu pomoć za uklanjanje šminke, ili čak za brisanje znoja u vrućim scenama. Osim toga, stilisti su ga prepoznali kao praktično rešenje za popravke garderobe u poslednjem trenutku, savršen je za brisanje tragova pudera ili suvišnog laka sa odeće. Mnogima je postao nezamenjiv dodatak u torbi, pa čak i na crvenom tepihu, gde se koristi za sitne popravke izgleda u trenutku!

Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Ne upotrebljavajte reciklirani toalet papir za brisanje lica

Budući da se ovaj sad već multifunkcionalni proizvod koristi za ličnu higijenu i u dodiru sa najintimnijim delovima tela, ali i licem, važno je da bude napravljen od čiste celuloze. Recikliran toalet papir osim što sadrži štetne hemikalije, sadrži i boje i hlor koji je potreban da bi se prikrila roze boja recikliranog papira. Zato, ako vam se "omakne" da toalet papir koristite i u druge svrhe, nemojte brinuti to rade i poznati, ali uvek birajte onaj na kome je istaknuto da je od 100% čiste celuloze.

(Telegraf.rs/PR)