Majka 7 dece molila Dragana da ne deli apel za pomoć: Posle molitve u manastiru desilo se nešto neverovatno

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook/Dragan Stupar

Poznati humanitarac Dragan Stupar iz Čelareva često pomaže ugroženim porodicama, a sada je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio jednu neverovatnu priču i poručio sugrađanima da u Boga nikada ne sumnjaju.

Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, obišao je jednu porodicu sa sedmoro dece, u kojoj majka brine o svima. On je hteo da joj pomogne, ali ga je ona zamolila da ne širi apel po društvenim mrežama, iako je dužna dve kirije.

"Danas sam obišao jednu porodicu sa sedmoro dece, nažalost dvoje dece je preminulo od 16 godina pre par godina, znači sada ona sama brine o sedmoro dece odneo nešto hrane, garderobe i čuo vapaj majke, "ja ne mogu da platim kiriju, dve kirije sam dužna" , i reče mi "nipošto ne deli po društvenim mrežama apel", napisao je Dragan na početku objave.

Dodao je kako je poslušao majku i otišao u obližnji manastir da se pomoli, a onda se desilo nešto neverovatno.

"Dobro, rekao sam i pomolio se Bogu, otišao do obližnjeg manastira da se pomolim i budem na večernoj službi, i kada se završila molitva, prišao mi jedan čovek koji me poznaje i dao mi 200 eura, kaže" znaš kome treba, "daj"...Verujte mi da mi duša se veseli i slavi Boga... Jer još jednoj porodici smo uspeli pomoći. Volim vas", napisao je Dragan.

On je svojim pratiocima poručio da nikada ne sumnjaju u Boga, a njegova priča naišla je na lavinu pozitivnih komentara.

(Telegraf.rs)