Policajci se ujedinili za kolegu koji se bori protiv teške bolesti: Za 8 dana za Dejana sakupili milion dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Instagram/mupsrbije

Zajedništvo, timski duh i privrženost su odlike pripadnika MUP-a. Prijatelji iz Srednje škole unutrašnjih poslova koji su, kroz zajedništvo i prave vrednosti, ostali neraskidivo vezani više od 20 godina, ovoga puta ujedinjeni su u najplemenitijoj misiji, u borbi za život svog kolege i druga iz školskih dana, Dejana Stojanovića Limenog, kome je neophodna transplantacija bubrega.

U humanitarnoj akciji koju su organizovali, za samo osam dana, prešli su čak 866 kilometara, biciklima do Hilandara i prikupili oko milion dinara. Ovo putovanje nije bilo samo fizički podvig, već simbol njihove nepokolebljive solidarnosti i humanosti.

Ovo je priča o ljudima velikog srca, o vrednostima koje nas povezuju i inspirišu. Podržimo ih u borbi za život, jer svaki doprinos znači, svaki gest je korak bliže životu.

Podržimo naše heroje koji se bore za ono najvažnije - život!

Dejanu Stojanoviću je osnovna bubrežna bolest dijagnostikovana 2018. godine ( Insuffitientia renalis chronica terminalis), a od oktobra iste godine Dejan je na hroničnom programu lečenja hemodijalizama tri puta nedeljno.

Neophodno je da Dejan što pre ode na kadaveričnu transplantaciju bubrega na klinici u inostranstvu.

S obzirom da ovaj vid lečenja iziskuje visoke troškove, Dejanu je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija.

Sredstva su potrebna za transplantaciju bubrega, specijalističke preglede, terapije,troškove prevoda medicinske dokumentacije,lekove, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Dejanu možemo pomoći slanjem SMS poruke sa brojem 1672 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160-6000001908708-29

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun: 160-6000001909824-76

IBAN: RS35160600000190982476

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

(Telegraf.rs)