Ako vidite ovu ženu, zovite policiju: Kraljevčanka je zatekla u kući, ima razrađen sistem i ide po gradovima

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay

Alarmantno upozorenje kruži mrežama za stanovnike Kraljeva i obližnjih mesta, a kako se navodi u pitanju je prevarantkinja koja običazi kuće, proverava stanje, pa i ukrade ključeve od doma nepažljivima! Ako je vidite, odmah zovite policiju. Žena je sitnije građe, svetlo smeđe kose skupljene u šnalu, na sebi je u trenutku kad je uhvaćena imala bež pantalone i džemper, i upadljivu šminku.

"Danas oko 11 časova u centru grada, zena sa fotografije (nazalost samo ovu fotografiju imam), dok sam sišla niz stepenice već je ušla u kuću i ukrala ključeve od kuće (što smo kasnije primetili)", navedeno je na početku objave.

Kako je napisano, ona je imala i "objašnjenje" zašto je tu.

"Predstavila se kao promoter za Dormeo, ali sam je izbacila iz kuće iako našminkana, doterana, bila mi je čudna. Kasnije sam zvala i Dormeo, rekli su da oni nemaju promotere i da nažalost primaju ovakve prijave već 2 meseca unazad, da su ljudi pokradeni u par gradova. Eto, oprez svima i volela bih ako neko ima neko iskustvo sa ženom da napiše, bar se na fotografiji vidi šta je nosila tada", piše u upozorenju.

Navedeno je i da je ta porodica slučaj prijavila policiji.

Ipak, ono što unosi dodatni nemir jeste činjenica da su se u komentarima javili mnogi koji su je ne samo videli, nego su imali i slična iskustva s pomenutom ženom.

Podsetimo, na priloženoj fotografiji vidi se smeđokosa žena, kose podignute na kraj glave u bež pantalonama i džemperu ispod kog se nazire bela bluza, dok oko ramena nosi veću crnu torbu.

Nekima se predstavila takođe kao agent prodaje, drugima je pokazala setove noževa koje je nosila upravo u torbi.

Podjednako alarmantno jeste i činjenica da se čini da dotična žena to radi već duže vreme, pa građani Kraljeva i okolnih mesta poručuju da su je i ranije viđali.

(Telegraf.rs)