"Osećala sam se kao da sam na zapadu": Novosadski lekari spasili život starijem čoveku, evo šta se desilo

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pohvala spasavanja života jednog vremešnog gospodina iz Novog Sada osvanula je na mrežama i to jer, kako kaže žena koja je objavila, nije mogla da veruje kojom brzinom su medicinari Urgentnog centra Novog Sada uspeli da odreaguju i da pomognu čoveku.

"Samo da se zahvalim ovim putem Hitnoj i Urgentnom centru Novog Sada i da pohvalim medicinsko osoblje, svaki respekt i poštovanje! Nisam verovala kako su brzo odreagovali i spasili vitalnog dedicu (moždani udar) od 90 godina. Iako sam bila skeptična pošto se radi o dedi da će tako brzo profesionalno i plemenito odraditi svoj zadatak", navela je gospođa.

Ona je naglasila da su sve radili mirno, te da, kako kaže, ima nade za bolesne.

"Sve rade u takvoj mirnoći, redu i radu. Osećala sam se kao da sam na zapadu, sve im funkcioniše i prema poseti imaju dovoljno vremena, empatije i strpljenja. Dragi moji ima nade jos za bolesne. Bogu hvala što imamo tako dobre i plemenite ljude koji rade svoj posao iz ljubavi", navela je u objavi.

Ona se za kraj još jednom zahvalila medicinskom osoblju na spasavanju života vremešnom gospodinu, a ako je sudeći po komentarima, nije jedina koja ima takvo mišljenje o novosadskom timu UC.

(Telegraf.rs)