Sekunde vredne života: Na zastrašujućem snimku iz Srbije uhvaćen momenat kako se često strada na motoru!

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija s kojom se motociklisti gotovo svakodnevno sreću, ali mnogi nemaju sreće

Na društvenoj mreži Iks objavljen je zastrašujuć video u kom je jasno prikazana situacija s kojom se mnogi motociklisti gotovo svakodnevno sreću - kako izgleda kada se tik ispred vas pojavi automobil jer njegov vozač nije obratio pažnju.

Samo nekoliko metara i hladna glava motocikliste bili su ključni da se izbegne nesreća, međutim pitanje da li bi to bilo izvodljivo da je vozač motora vozio makar za nijansu brže.

Kako je navedeno u objavi, to je situacija s kojom se motociklisti neretko sreću.

"Eto kako to izgleda na motoru. Meni se ovakve situacije dešavaja svakodnevno. Poslao drug, desilo se juče. U svakom slučaju poginulo od početka godine 33 motociklista, a verujem da su za 2/3 krivi ovi što voze četvorotočkaše. Niti gledaju, niti signaliziraju gde su krenuli", navedeno je.

Mnogi u komentarima su rekli da su se i sami nebrojano putazatekli u takvoj ili nekoj sličnoj situaciji, a bilo je i onih koji su podelili poneki savet.

"Definitivno saglasan, ali ima i ona stara koju mi je rekao jedan vrlo dobar čovek i bajker, pred svaku krivinu, kad ne vidiš put uvek usporiti... Ne poslušam ni ja taj savet uvek, ali ponekad me spasi", napisano je u jednom od komentara.

Da su vozači automobila donekle u prednosti po pitanju bezbednosti na putu, uopšte nije sporno, ali oprez bi trebalo svi za volanom da praktikuju.

(Telegraf.rs)