"On je moj"! Oglasila se Snežana koja je išarala "švaleru" mercedes: Bila je to poruka ženama koje ga jure

E. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.

"Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale", ispričala je Snežana

Foto: Instagram_192.rs

Beli "mercedes" išaran porukama jedne navodno prevarene žene, izazvao je danas buru komentara na društvenim mrežama."Mene si našao da lažeš. p**ko ja sam Snežana, ko je u našem krevetu!? Ljubavi. Nek se potpiše i ona", pisalo je crvenom bojom po skoro celom autu  Srbina iz Švajcarske.

Ipak, da sve nije onako kako izgleda, bar na prvi pogled, objasnila je sama autorka. Kako je dotična Snežana objasnila medijima, sve je bila samo šala, a na ovoliku pažnju nije računala.

"Bila je to šala sa moje strane i poruka nekim ženama koje su htele da se tu nešto petljaju, mi smo u nikada srećnijoj vezi", rekla je Snežana.

Snežana i mladić koji živi u Švajcarskoj su u ljubavnoj vezi. Od kada je postavila slike do sada, telefon joj se usijao od zvanja, te u neverici svima objašnjava kako se samo šalila, da je sve običan "prenk" za Tik-tok.

"Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale. Nemamo mi neki veliki broj pratilaca, sav ovaj haos nisam zaista očekivala", ispričala je Snežana.

Nije bilo preljube

Žvrljotine na autu je brisala jer su poruke bile ispisane karminom.

"Htela sam samo da nekim pratiteljkama dam do znanja da smo nas dvoje zajedno. Nije bilo preljube, nas dvoje smo u savršenoj vezi i volimo se. Stvarno nisam očekivala sve ovo", kaže ona kroz smeh. Na komentare, posebno one loše, kaže da se ne obazire, njoj je bitno da ona i njen dragi znaju šta je istina.

Komentari su se nizali, a brojni su oni koji su bili na strani "prevarene" žene.

"Sprej se ne skida, ne može da se prefarba, mora do kraja da se guli gore, čak i od ključeva. Nije da dajem ideje, al ono.", "Mlako je ovo markerom ili karminom, ključevima sledeći put", "Više bi ga zabolelo da si sve 4 gume probušila i teraš dalje."...

"Ovo je samoponiženje..."

Ipak, bilo je i onih koji su ovaj čin osudili i nazvali ga vandalizmom, takvi smatraju da je ovako Snežana više rekla o sebi.

"Ovo je samoponiženje same sebe. Potrošiš vreme da ispišeš ovo, umesto da se samo nasmešiš i zahvališ toj drugoj, pošalješ joj cveće i piće, i bivšeg u paketu", "Samo si pokazala da je bio u pravu što je našao drugu", "Gospodin čovek. Eto tako naiđe na neku, valjda će posle ovoga pametnije da bira", "...

(Telegraf.rs)