Na putu do morske obale ne zaboravite važnu stvar!

B. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Peščane plaže grčkih obala privlače mnogobrojne turiste iz celog sveta, a naročito iz zemalja čija blizina čini putovanje lagodnijim i bržim

Foto: Shutterstock

Oni koji se odluče za putovanje automobilom do letnje destinacije moraju imati puno energije, kako bi bezbedno stigli do morskih talasa, a ništa neće „napuniti baterije“ kao ukusan obrok ili kvalitetna užina.

Kada dugo iščekivano porodično putovanje podrazumeva vožnju koja traje satima, svim članovima porodice neophodan je predah, ali i ukusna, kvalitetna hrana koja će im prijati tokom puta i dati snagu za pravu letnju avanturu. Ukoliko poželite da svoju porodicu obradujete svežom salatom, raznovrsnim sendvičima, ili zdravom užinom, a da pri tome ne skrećete sa planirane rute i uštedite vreme – postoji savršeno mesto za vas.

U neposrednoj blizini Niša, na samom autoputu, koji je nezaobilazna deonica do grčkih plaža, nalazi se Gasprom benzinska stanica, Nais. U okviru nje možete pronaći Drive Cafe restoran - sve što je potrebno za „ukusan“ predah, pre nego što stignete do graničnog prelaza. Restoran u okviru ove benzinske stanice nudi raznovrstan izbor jela, pa će tako i probirljivi posetioci pronaći obrok po svom ukusu.

Turisti, u skladu sa svojim preferencama, putuju u različita doba dana ili noći, a u okviru Drive Cafe restorana i prodavnice posetioci mogu pronaći doručak, ručak, večeru ili užinu, koja će rasplamsati sva njihova čula. Prilikom dugih putovanja i visokih temperatura, važno je unositi namirnice koje će doprineti osećaju sitosti, ali i koje imaju značajnu hranljivu vrednost, poput obrok salate ili burgera od mesa koje je premijum kvaliteta.

Ukoliko zaboravite da kupite ono što vam je potrebno za komforan nastavak putovanja, ili vam se hrana toliko dopadne da poželite da kupite još, onda je vaša sledeća stanica neka od benzinskih stanica u Vladičinom Hanu, Vranju ili Bujanovcu. Naravno, nezaboravno ukusna jela čekaće vas i u povratku sa Mediterana, na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

(Telegraf.rs/PR)