Hrabrost ili ludost? Mladić skočio u Ledinačko jezero sa ogromne visine: Gest okupljenih razgnevio sve

J. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ooooo svaka čast", povikao je jedan od okupljenih

Hrabrost ili ludost? Pitaju se svi nakon snimka muškarca koji skače sa grane, koja se nalazi na ogromnoj visini, u Ledinačko jezero. Očevici nisu ispustili priliku da ovaj avanturizam zabeleže, a onda i brzinom svetlosti podele na društvene mreže.

"E, gledaj ovo", odjekivalo je plažom.

Kako se na snimku, koji je objavio 192.rs, može videti, muškarac veoma hrabro skače sa visokog drveta direktno u jezero, a nekolicina ljudi stoji i zaintrigirano gleda u njega, da bi nakon uspešno izvedene "tačke" krenuli i da aplaudiraju gromoglasno.

"Ooooo svaka čast", povikao je jedan od okupljenih.

Nije ni čudo što je snimak privukao pažnju mnogih, a u komentarima nisu štedeli mladića.

"Budala za primer kako ne treba raditi da bi ostao živ i zdrav", "Neviđena budala za par aplauza riskira život", "Za prekor ne za pljesak ..o posledicama se ne misli,strašno", glasili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su ostali u čudu da je kupanje na ovom jezeru upšte dozvoljeno, jer je pre par godina, kako navode, bilo obezbeđeno i nije moglo da se uđe u vodu.

"Da li je jezero otvoreno za kupanje? Znam da je bilo obezbeđenje pre par godina i nisu dozvoljavali ljudima da uđu", napisao je jedan od korisnika.

(Telegraf.rs)