Vojska Srbije upravo objavila spektakularan spot: Ovo svi moraju da vide

M. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Spot je pripremljen povodom jako važnog konkursa Vojske za koji vlada veliko interesovanje

Ministarstvo odbrane izradilo je novi, neverovatan TV spot povodom jako važnog konkursa Vojske za koji vlada veliko interesovanje. Reč je o konkursu za prijem u specijalne jedinice Vojske Srbije – 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre", a otvoren u periodu od 1. juna do 31. jula 2024. godine.

Početna plata pripadnicama ove specijalne jedinice je 220.000 dinara.

Prijave za konkurs za 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre", mogu podneti svi zainteresovani državljani Republike Srbije do 30. godina starosti, koji su spremni da dokažu hrabrost, spremnost, odgovornost i patriotizam i da stoje u redovima najboljih.

Šta je uslov da konkurišete za 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre" i kako izgleda postupak selecije i selektivna obuka nedavno je za Telegraf pričao potpukovnik Milan Sužuković.

- Kandidati moraju ispuniti osnovne uslove konkursa, a to je da su punoletni građani Republike Srbije, da nisu stariji od 30 godina, da se protiv njih ne vodi krivični postupak, da nisu osuđivani na zatvorske kazne i da su bezbednosno podobni za prijem u jedinicu - poručio je potpukovnik i naglasio da kandidati moraju da budu plivači, a da sve ostale uslove konkursa mogu videti na sajtu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Više o tome pročitakte u posebnom tekstu.

(Telegraf.rs)