Deda iz Zemuna (67) napisao oglas pa rasplakao Srbiju: "Ako ne želiš da živiš sama, javi se"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je navedeno u oglasu ispred kojeg piše "Za žene", muškarac (67) otkriva da je u potrazi je za partnerkom nakon smrti svoje supruge

Foto: Instagram

Nesvakidašnji oglas koji je nasmejao mnoge korisnike mreža objavio je jedan Zemunac u potrazi za partnerkom. On je naveo da mu nije potrebna nikakva pomoć i da je njegova penzija dovoljna za oboje, ali i napisao je nekoliko reči o svojoj pokojnoj supruzi.

Kako je navedeno u oglasu ispred kojeg piše "Za žene", muškarac (67) otkriva da je u potrazi je za partnerkom nakon smrti svoje supruge.

- Ne želim da živim sam. Žena mi je umrla. Bili smo dobri drugovi, poštovali smo se i uvažavali. Zajedno smo sve radili i delili - napisao je penzioner o svojoj pokojnoj supruzi.

On je čak, u nastavku oglasa, za zainteresovane žene otkrio da bi mogle da naslede njegovu penziju.

- Nikakva pomoć mi nije potrebna. Moja penzija je dovoljna za dvoje. Mogla bi je naslediti posle mene. Ako i ti ne želiš da živiš sama, nazovi me - napisao je penzioner.

Foto: Instagram

Takođe je naveo i da nikada nije bio osuđivan i da su mu namere poštene i ozbiljne.

- Nisam bio osuđivan ni kažnjavan za mojih 67 godina života. Svi ovi podaci i meni su tačni. Poštene su mi i ozbiljne namere - istakao je za kraj.

(Telegraf.rs)