Oglasio se noćni klub u Beogradu nakon trovanja 12 dece alkoholom: Evo šta tvrde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su u svom saopštenju izrazili i žaljenje i brigu zbog neželjnih događaja

Foto-Ilustracija: Instagram/sinnernightclub, Shutterstock

Nakon informacije da je 26 ljudi navodno otrovano "špiritusom", a među njima 12 dece mlađe od 15 godina, oglasio se poznati noćni klub u kojem se odgirala ova drama. Kako su naveli na svom Instagram profilu njihov lokal sinoć je bio iznajmljen za privatnu proslavu. 

"Poštovani, klub je sinoć bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnjim događajima", rekli su iz kluba.

Oni su u svom saopštenju izrazili i žaljenje i brigu zbog neželjnih događaja. 

Podsetimo, na mrežama se pojavila informacija da su 26 ljudi, među kojima 12 dece, hospitalizovani zbog navodnog trovanja "špiritusom".

Na društvenim mrežama se pojavio i dramatičan snimak, objavljen na stranici Moj_Beograd, koji je izazvao burne reakcije mnogih korisnika društvenih mreža. Na njemu se mogu videti brojne patrole policije, ali i kako Hitna pomoć zbrinjava goste proslave.

Kako je doktor Hitnе pomoći VMA Ivan Lеković za RTS izjavio, dvanaеstoro dеcе u tеškom alkoholisanom stanju primljeno je na VMA, sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi. Međutim, nije potvrđeno da li je došlo do trovanja, kako se navodi na mrežama.

Ispod pomenutog snimka tvrdi se da je došlo do trovanja špiritusom, ali redakcija Telegrafa nije mogla da potvrdi verodostojnost ovih informacija do trenutka objavljivanja teksta.

(Telegraf.rs)