Originalan gest pažnje za Dan zaljubljenih: Izbor poklona koji će podići kvalitet života vašeg partnera

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako se približava Dan zaljubljenih, u našim mislima sve češće se pojavljuje pitanje: "Šta da poklonimo voljenoj osobi?"

Foto: Shutterstock

Pronalaženje posebnog poklona kojim bismo joj pokazali koliko nam je stalo do nje uvek predstavlja veliki izazov. Tradicionalni znakovi pažnje poput buketa cveća ili slatkih poslastica u ambalaži u obliku srca, baš kao i romantične večere, uvek su dobar izbor, ali šta da izaberemo ako se odlučimo za nešto što nadmašuje klasične poklone?

Preporuka je da razmislite o poklonu koji će podržati želju vaše voljene osobe za kvalitetnijim i aktivnijim načinom života ili čak za nekom većom pozitivnom životnom promenom. Svi znamo da niko nije savršen i da mnogi od nas pokušavaju da se oslobode loših navika. Zamislite koliko će vaše voljeno biće biti prijatno iznenađeno kad otvori poklon i pronađe, na primer, karticu za članstvo u teretani ili za časove nekog stranog jezika. Ovo nije samo običan poklon - to je podsticaj da ostanu aktivni i jačaju svoj duh.

Ukoliko vaš partner pokušava da ostavi pušenje, vaš poklon može biti podrška na putu ka pozitivnim promenama.

Foto: Promo

Najbolja odluka za pušače je da se potuno odreknu duvana i nikotina i mnogi u tome uspevaju. Ali ako vaša voljena osoba nastavlja sa ovom navikom, dobro bi bilo da zna da postoje bolje alternative koje ne uključuju sagorevanje duvana i proizvodnju dima. Korišćenje ovih alternativa može značajno smanjiti izlaganje organizma štetnim materijama u poređenju sa dimom cigarete.

Iako ne možemo potpuno izbeći rizike, IQOS uređaji predstavljaju bolju alternativu cigaretama, koriste najnoviju i najinovativniju tehnologiju zagrevanja duvana, ali i odgovaraju na sve zahteve i potrebe punoletnih pušača. U uređaju IQOS ILUMA primenjena je najnovija tehnologija SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM – koja se koristi za precizno zagrevanje duvana, kako bi se uticalo na smanjenje duvanskog dima i toksičnih materija koje se oslobađaju prilikom sagorevanja duvana. Autostart funkcija automatski zagreva specijalnu duvansku patronu, pa osim što nema sagorevanja, nema ni pepela, dok su neprijatni mirisi znatno smanjeni.

Važno je napomenuti da IQOS proizvodi nisu bez rizika i oslobađaju nikotin, koji izaziva zavisnost i namenjen je samo punoletnim pušačima.

(Telegraf.rs/PR)