Znaju li roditelji šta im deca rade u slobodno vreme: Zbog 2 dečaka Šabac gori, "ovde je ćutanje svetinja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U komentarima ispod videa nizali su se samo negativni komentari na račun dvojice dečaka, ali i njihovih roditelja

Tik tok izazovi, neraspoloženje, loše vreme, ignorisanje od strane simpatije, samo su neki od okidača koji mogu da navedu decu da krenu u "štetu". Dečiji nestašluci uglavnom budu bezazleni, ali umeju da se završe i tragično, bez obzira na to uvek se postavlja pitanje ko je kriv - deca ili roditelji.

Naime, dvojica dečaka došli su na ideju koja je izazvala burne reakcija na društvenim mrežama, stanovnici naselja u Šapcu ostali su zatečeni, misleći se da li je uspešno ispunjen cilj ili je ovim činom napravljena dodatna glavobolja roditeljima, koji možda nisu ni svesni šta njihovo dete radi?

Na videu koji su objavile Šabačke vesti, može se videti kako dečaci poptuno nonšalantno bacaju rolne toalet papira na drveće i tu usred dana, kada ih bilo ko može videti, a zatim napuštaju "mesto zločina" kao da se ništa nije dogodilo. 

- Da li je ovo krindž ili je kul, možda neki novi trend "uništi javnu površinu i nećeš snositi posledice" - napisano je u opisu objave.

Međutim, ono što je dodatno izrevoltiralo građane jeste činjenica da je, kako pišu, Šabac grad u kojem je "ćutanje svetinja", te da o ovom događaju niko neće govoriti. 

- Da li osobe znaju kome su napravile dodatni posao? Koja je svrha praviti bespotrebni posao radnicima JKP "Stari Grad" koji su ovo sigurno morali da počiste ili stanari pomenutih zgrada?

U komentarima ispod videa nizali su se samo negativni komentari na račun dvojice dečaka, ali i njihovih roditelja.

A šta vi mislite ko je kriv?

(Telegraf.rs)